
Με την υπογραφή του Μαχμούντ Αμπάς, η Παλαιστινιακή Αρχή ανακοίνωσε σήμερα (10/02) ότι βάζει τέλος στο σύστημα χορήγησης επιδομάτων στις οικογένειες των κρατουμένων, των τραυματιών και των μαρτύρων.
Το διάταγμα που υπέγραψε το πρωί της Δευτέρας, ο επικεφαλής της Παλαιστινιακής Αρχής, δόθηκε στη δημοσιότητα από το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο Wafa, το οποίο ανέφερε πως η ενέργεια αυτή προέκυψε κατόπιν ενός μακροχρόνιου αιτήματος των ΗΠΑ.
«Με το διάταγμα αναδιαρθρώνεται το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και ανακαλούνται τα επιδόματα που δίνονταν στις οικογένειες των φυλακισμένων στο Ισραήλ και στις οικογένειες Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν από τον ισραηλινό στρατό» αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων της Παλαιστίνης .
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.