Μία αεροσυνοδός προέβη σε μια αποκάλυψη που μόνο οι συνάλφοι της γνώριζαν μέχρι τώρα.Ο λόγος που δεν θέλουν με τίποτα να παραγγέλνουμε κόκα κόλα διαίτης, όταν είμαστε μέσα στο αεροπλάνο, είναι γιατί αφρίζει πάρα πολύ.
Η αεροσυνοδός εξήγησε ότι το πλήρωμα καμπίνας «τσαντίζεται» κάθε φορά που ένας επιβάτης παραγγέλνει κόκα κόλα διαίτης, επειδή το προσωπικό καμπίνας πρέπει να περιμένει να «πέσουν οι φυσαλίδες» για να μπορέσουν να το σερβίρουν στους επιβάτες.
«Τα αναψυκτικά αφρίζουν πολύ περισσότερο όταν χύνονται από το κουτί και ειδικά η κόκα κόλα διαίτης, οπότε πρέπει να καθόμαστε να περιμένουμε να πέσουν οι φυσαλίδες πριν συνεχίσουμε να γεμίζουμε το ποτήρι και στη συνέχεια το σερβίρουμε στους επιβάτες».
Οπότε, «αν τρεις επιβάτες ζητήσουν Diet Coke, θα ξεκινήσω να γεμίζω το ποτήρι, θα πάρω άλλες τρεις παραγγελίες ποτών, όσο περιμένω να πέσουν οι φυσαλίδες, θα τις σερβίρω και μετά θα ολοκληρώσω τις Diet Coke». Όπως εξήγησε η ίδια αυτό συμβαίνει λόγω της πίεσης του αέρα.