
Ο Εκρέμ Ιμάμογλου δεν παραδίδεται αμαχητί! Οι συνήγοροι του δημάρχου Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσαν ότι θα ασκήσουν έφεση κατά της εντολής φυλάκισης που εκδόθηκε εναντίον του με την κατηγορία της «διαφθοράς».
Η υπόθεση έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία, καθώς ο Ιμάμογλου θεωρείται ο βασικός πολιτικός αντίπαλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Και βέβαια θα ασκήσουμε έφεση στο ένταλμα φυλάκισης», δήλωσε συνήγορός του, υπογραμμίζοντας ότι η απόφαση είναι πολιτικά υποκινούμενη. Η δικαστική μάχη ξεκινά, με τον Ιμάμογλου να δίνει τον δικό του αγώνα ενάντια στην καταστολή του καθεστώτος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.