ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Μεντβέντεφ: «Ο επίδοξος δολοφόνος του Ν.Τραμπ μπορεί να είχε προσληφθεί από το καθεστώς του Κιέβου»! (upd)

Ο Ράιαν Γουέσλι Ρουθ είχε ταξιδέψει στο Κίεβο αμέσως μετά από επίσκεψη στην Ουάσινγκτον

Ν.Μεντβέντεφ: «Ο επίδοξος δολοφόνος του Ν.Τραμπ μπορεί να είχε προσληφθεί από το καθεστώς του Κιέβου»! (upd)

Οι Ρώσοι πιστεύουν ότι ο 58χρονος Αμερικανός Ράιαν Γουέσλι Ρουθ, ο επίδοξος εκτελεστής που έχει συλληφθεί ως ύποπτος από τις αμερικανικές αρχές για την απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ, μπορεί να στρατολογήθηκε από την ουκρανική κυβέρνηση όπως υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντιμίτρι Μεντβέντεφ.

«Αναρωτιέμαι πραγματικά, τι θα γίνει, αν αποδειχθεί ότι ο νέος δράστης της νέας αποτυχημένης επίθεσης κατά του Τραμ, ο Ρουθ, ο οποίος στρατολογούσε μισθοφόρους για τον ουκρανικό Στρατό, είχε προσληφθεί από το νεοναζιστικό καθεστώς στο Κίεβο για αυτήν την απόπειρα δολοφονίας» αναφέρει σε ανάρτηση του ο Μεντβέντεφ.

Ήδη υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα για την παρουσία του Ρουθ στο Κίεβο πριν ένα χρόνο, λίγο μετά αφότου είχε επισκεφτεί και την Ουάσινγκτον.

Πολλοί θεωρούν πως είναι αδύνατο να πρόκειται για έναν απλό πολίτη που στον «ελεύθερό του χρόνο» δημιουργεί δίκτυο στρατολόγησης μισθοφόρων για να πολεμήσουν κατά των Ρώσων στην Ουκρανία.

Ο ίδιος όταν επισκέφτηκε το Κίεβο είχε γράψει στην ανάρτηση του στο Χ «στο Κίεβο και στην Ουάσινγκτον για να προμηθεύσουμε στρατιώτες για την πολεμική προσπάθεια».

Ο πρώην Ρώσος πρόεδρος υπονοεί ότι ο επίδοξος ο δολοφόνος του Ν.Τραμπ σχεδίασε μαζί με το καθεστώς του Κιέβου, την απόπειρα, ειδικά μετά την αποκάλυψη του ειρηνευτικού σχεδίου του πρώην Αμερικανού προέδρου, από τον υποψήφιο αντιπρόεδρο του Τραμπ, Τ.Βανς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με βάση τα όσα είπε η Κριμαία και ότι έχει κερδηθεί από τους Ρώσους στα πεδία των μαχών στο Ντόνμπας θα δοθεί στην Ρωσική Ομοσπονδία.

Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης τη δημιουργία ειδικής αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας αλλά πρωτίστως την αναγνώριση της υπάρχουσας εδαφικής πραγματικότητας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.