ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Τραμπ: «Αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ η σύντροφος Κ.Χάρις τότε σίγουρα θα έχουμε Γ’ ΠΠ»

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος πραγματοποίησε την πρώτη υπαίθρια ομιλία του μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στην Πενσιλβάνια

Ν.Τραμπ: «Αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ η σύντροφος Κ.Χάρις τότε σίγουρα θα έχουμε Γ’ ΠΠ»

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ, στην πρώτη του προεκλογική ομιλία σε υπαίθριο χώρο μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του αποκάλεσε την Καμάλα Χάρις «σύντροφο» για να δείξει ότι είναι υποστηρίκτρια του κομμουνισμού και είπε πως αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ θα προκαλέσει τον Γ’ ΠΠ.

Ο Τραμπ επέλεξε να εκφωνήσει ομιλία στην πολιτεία-κλειδί της Βόρειας Καρολίνας και είπε ότι η Δημοκρατική αντιπρόεδρος ανήκει στη «ριζοσπαστική αριστερά», ξεκαθαρίζοντας πως θα καταστραφούν εκατομμύρια θέσεις εργασίας «μονομιάς» σε περίπτωση νίκης της.

«Οι οικονομίες που κάνατε μια ζωή θα γίνουν καπνός», είπε αναφερόμενος στο ενδεχόμενο νίκη της.

«Σ’ όλο τον κόσμο, οι αντίπαλοί μας γνώριζαν πως δεν μπορούσαν να παίρνουν την Αμερική αψήφιστα όταν ήμουν ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων», συνέχισε ο Τραμπ.

Όμως «αν κερδίσει η σύντροφος Καμάλα τον Νοέμβριο, είναι ουσιαστικά σίγουρο πως θα γίνει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος», πρόσθεσε.

Αυτή ήταν η πρώτη προεκλογική εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ σε υπαίθριο χώρο αφού σώθηκε ως εκ θαύματος και υπέστη μόνο ελαφρύ τραυματισμό στο αυτί, από τα πυρά του 20χρονου εκτελεστή Τόμας Μάθιου Κρουκς εν μέσω ομιλίας του στην πόλη Μπάτλερ, στην πολιτεία Πενσιλβάνια, στα μέσα Ιουλίου.

Σκοτώθηκε ένας παρευρισκόμενος στην ομιλία πολίτης και ο δράστης έπεσε με τη σειρά του νεκρός από πυρά ελεύθερων σκοπευτών της Secret Service, της υπηρεσίας που εγγυάται την ασφάλεια πολιτικών προσωπικοτήτων στις ΗΠΑ αλλά εκείνη την ημέρα για λόγους που δεν έχουν εξηγηθεί δεν έκανε καθόλου καλά τη δουλειά της.

Η υπηρεσία αυτή συνέστησε μετά την απόπειρα κατά της ζωής του ο Ρεπουμπλικάνος να αποφεύγει τις ομιλίες σε υπαίθριους χώρους. Έκτοτε, εκφώνησε περίπου 10 ομιλίες σε κλειστές αίθουσες.

Ο δισεκατομμυριούχος κάνει αλλεπάλληλες εμφανίσεις σε πολιτείες-κλειδιά αυτή την εβδομάδα, ενώ αναμένεται να λάβει και την υποστήριξη του ανεξάρτητου υποψηφίου και πρώην στελέχους των Δημοκρατικών, του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ.

Ο συγκεκριμένος είναι γνωστό ότι έχει παρόμοιες απόψεις με τον Τραμπ και αντλεί ψηφοφόρους από το ίδιο εκλογικό κοινό. Με βάση τις δημοσκοπήσεις αποσπά 5-6% του εκλογικού σώματος.

Μία ενδεχόμενη υποστήριξη του στο Ν.Τραμπ θα δώσει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα στον πρώην Αμερικανό πρόεδρο και σχεδόν σίγουρα θα του εξασφάλιζε την νίκη στις προεδρικές εκλογές απέναντι στην Καμάλα Χάρις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και οι δύο σκοπεύουν να παρουσιάσουν (και εν πολλοίς ισχύει) τους Δημοκρατικούς ως επικίνδυνους πλέον κομμουνιστές και ειδικά την Καμάλα Χάρις ως ακραία ριζοσπαστική αριστερή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.