ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Τραμπ: «Δεν θα επιτρέψω στους Δημοκρατικούς να διαπράξουν νοθεία ξανά στις εκλογές όπως το 2020 – Θα έχουμε πλήρη έλεγχο»!

«Θα διωχθεί ποινικά οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε εξαπάτηση ή απάτη στην εκλογική διαδικασία του 2024»

Ν.Τραμπ: «Δεν θα επιτρέψω στους Δημοκρατικούς να διαπράξουν νοθεία ξανά στις εκλογές όπως το 2020 – Θα έχουμε πλήρη έλεγχο»!

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα διώξει ποινικά οποιονδήποτε εμπλέκεται σε εξαπάτηση ή απάτη στην εκλογική διαδικασία του 2024 και τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει στους Δημοκρατικούς να διαπράξουν νοθεία όπως του 2020!

Προειδοποίησε χαρακτηριστικά για «μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης» για όποιον υπονομεύει την δημοκρατική διαδικασία, συμπεριλαμβανομένων των παράνομων ψηφοφόρων και των διεφθαρμένων αξιωματούχων, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, ποτέ ξανά στις ΗΠΑ!

Ο Ν.Τραμπ επαναφέρει το ζήτημα των νοθευμένων εκλογών του 2024.

Πολλοί πιστεύουν ότι οι δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ «φτιάχτηκαν» υπέρ της Καμάλα Χάρις, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ώστε να συμβούν παρόμοιες καταστάσεις κατά τις εκλογές στις 5 Νοεμβρίου όπως είχαν συμβεί και στις εκλογές του 2020.

Εάν οι δημοσκοπήσεις παρουσίαζαν την σύγκρουση Τραμπ-Χάρις να βρίσκεται στο όριο τότε μία νίκη της Χάρις θα μπορούσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ να την παρουσιάσουν ως «πραγματική».

Πάντως οι δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ έχουν προβεί σε «διορθώσεις» υπέρ του Τραμπ, καθώς πλέον λαμβάνει την στήριξη των ψηφοφόρων του Ρόμπερτ Κένεντι.

«Εγώ, μαζί με πολλούς δικηγόρους και νομικούς επιστήμονες, παρακολουθώ πολύ στενά την ιερότητα των προεδρικών εκλογών του 2024, επειδή γνωρίζω, καλύτερα από τους περισσότερους, την αχαλίνωτη εξαπάτηση και την απάτη που πραγματοποιήθηκαν από τους Δημοκρατικούς στις Προεδρικές Εκλογές του 2020.

Ήταν ντροπή για το Έθνος μας!

Ως εκ τούτου, οι εκλογές του 2024, όπου μόλις άρχισαν να διενεργούνται ψηφοφορίες, θα είναι υπό τον στενότερο επαγγελματικό έλεγχο και, όταν κερδίσω, αυτοί οι άνθρωποι που εξαπάτησαν θα διωχθούν στον μέγιστο βαθμό με βάση το νόμο, ο οποίος θα περιλαμβάνει ποινές μακροχρόνιας φυλάκισης, έτσι ώστε αυτή η διαφθορά της Δικαιοσύνης να μην ξανασυμβεί ποτέ.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε την χώρα μας να μετατραπεί περαιτέρω σε ένα έθνος του Τρίτου Κόσμου, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Προσέξτε ότι αυτή η νομική προειδοποίηση επεκτείνεται σε δικηγόρους, πολιτικούς λειτουργούς, δωρητές, παράνομους ψηφοφόρους και διεφθαρμένους εκλογικούς λειτουργούς.

Όσοι εμπλέκονται σε αδίστακτες συμπεριφορές θα αναζητηθούν, θα συλληφθούν και θα διωχθούν σε επίπεδα, δυστυχώς, που δεν έχουν ξαναδεί στην χώρα μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.