ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Τραμπ για Β.Ζελένσκι: «Είναι ο καλύτερος πωλητής στην ιστορία – Κάθε φορά μας παίρνει 60 δισ. δολάρια»!

Ν.Τραμπ Τζούνιορ: «Ο Ζελένσκι είναι αισχρός - Έρχεται στις ΗΠΑ και προμοτάρει το κόμμα του οποίου οπαδός πήγε να δολοφονήσει τον πατέρα μου»

Ν.Τραμπ για Β.Ζελένσκι: «Είναι ο καλύτερος πωλητής στην ιστορία – Κάθε φορά μας παίρνει 60 δισ. δολάρια»!

«Νομίζω ότι ο Ζελένσκι είναι ο μεγαλύτερος πωλητής στην ιστορία αφού κάθε φορά που έρχεται στη χώρα, φεύγει με 60 δισεκατομμύρια δολάρια», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική του ομιλία με αφορμή την επίσκεψη του Ουκρανού προέδρου στη Νέα Υόρκη για τη Σύνοδο του ΟΗΕ!

Η αναφορά του ονόματος του Ουκρανού προέδρου προκάλεσε τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών του Ν.Τραμπ.

Με την δήλωση του αυτή αλλά και το κλίμα που επικρατεί στους ψηφοφόρους των Ρεπουμπλικάνων, είναι πλέον ξεκάθαρο τι πρόκειται να συμβεί ως προς τον πόλεμο του Ουκρανίας και την Ουκρανία την ίδια εάν και εφόσον κερδίσει τις εκλογές.

Ο Ν.Τραμπ πρόσθεσε ότι ο «πωλητής Ζελένσκι» θέλει όσο τίποτα οι Δημοκρατικοί της Καμάλα να κερδίσουν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ λόγω των δισεκατομμυρίων δολαρίων που προσφέρουν όσοι βοήθεια στο Κίεβο.

Δεσμεύτηκε για ακόμα μία φορά ότι θα πιέσει για την εκκίνηση των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Κίεβο και Μόσχα ώστε να επανέλθει η ειρήνη.

«Ως εκλεγμένος πρόεδρος, αν κερδίσω αυτές τις εκλογές, το πρώτο πράγμα που πρόκειται να κάνω είναι να καλέσω τον Ζελένσκι και να καλέσω τον πρόεδρο Πούτιν, και να πω ότι “πρέπει να κάνετε μια συμφωνία. Αυτό που γίνεται είναι τρελό”», είπε ο Τραμπ.

Στην επίσκεψη Ζελένσκι αναφέρθηκε και ο μεγαλύτερος γιος του Τραμπ, ο Ντόναλντ Τζούνιορ, ο οποίος είπε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος έχει μεγάλο θράσος να επιτίθεται στον πατέρα του και να προμοτάρει την προεκλογική εκστρατεία της Καμάλα Χάρις και μάλιστα εντός αμερικανικού εδάφους!

Τον αποκάλεσε μάλιστα «αισχρό»!

«Δηλαδή ένας ξένος ηγέτης που έχει λάβει δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση από Αμερικανούς φορολογούμενους, έρχεται στη χώρα μας και έχει το θράσος να επιτεθεί στον υποψήφιο του GOP ( Ρεπουμπλικανικό Κόμμα) για τις προεδρικές εκλογές;

Και το κάνει αυτό αμέσως αφού ένας φιλο-Ουκρανός ζηλωτής προσπάθησε να δολοφονήσει τον πατέρα μου; Αισχρός!»

Σημειώνεται ότι ο επίδοξους δολοφόνος του Ν.Τραμπ, ο Ράιαν Γουέσλι Ρουθ, είχε ισχυρούς δεσμούς με το καθεστώς του Κιέβου και είχε αναπτύξει δίκτυο στρατολόγησης μισθοφόρων για να πολεμήσουν στην Ουκρανία κατά των Ρώσων.

Ο Ζελένσκι όταν έφτασε στις ΗΠΑ είπε δημοσίως ότι ο Tραμπ «δεν ξέρει να τελειώνει πολέμους» και ο Βανς είναι φανατικός!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον είναι κατανοητό ότι οι εκλογές στις ΗΠΑ στις 5 Νοεμβρίου δεν είναι μία δική τους υπόθεση αλλά αφορά όλο τον πλανήτη καθώς αναλόγως με το ποιος θα κερδίσει θα εξαρτηθεί και το αν θα σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία που συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες να μετατραπεί σε παγκόσμια σύγκρουση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.