ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Τραμπ: «Η ουκρανική επίθεση στο Κουρσκ μας οδηγεί σε Γ’ ΠΠ»

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι δεν θα συμμετάσχει ο αμερικανικός Στρατός στην ουκρανική σύγκρουση αν εκλεγεί

Ν.Τραμπ: «Η ουκρανική επίθεση στο Κουρσκ μας οδηγεί σε Γ’ ΠΠ»

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος και νυν υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στις εκλογές στις 5 Νοεμβρίου, Ν.Τραμπ, μιλώντας στην Εθνική Γενική Συνδιάσκεψη της Εθνοφρουράς στο Ντιτρόιτ, είπε ότι η ουκρανική επίθεση στο Κουρσκ οδηγεί σε έναν Γ’ ΠΠ!

Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ έμειναν χωρίς πυρομαχικά, επειδή τα πάντα δόθηκαν στην Ουκρανία και ότι είναι ο μόνος υπό τον οποίο δεν θα γίνει πυρηνικός πόλεμος.

Δεσμεύτηκε επίσης και ότι ο αμερικανικός Στρατός δεν θα λάβει μέρος στην πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία.

Πάντως, προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι ο Ν.Τραμπ Υποσχέθηκε την ίδρυση «Διαστημικής Εθνοφρουράς» μόλις εκλεγεί που σημαίνει ότι έχει κατανοήσει πως σε κάποιους τομείς οι ΗΠΑ έχουν μείνει πίσω και η μορφή του πολέμου θ αλλάξει άρδην τα επόμενα χρόνια.

Σημειώνεται ότι ο πρώην πρόεδρος ίδρυσε τη «Διαστημική Δύναμη των ΗΠ»Α τον Δεκέμβριο του 2019, καθιστώντας την τον νεότερο κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ.

Η Διαστημική Δύναμη λειτουργεί υπό το Υπουργείο Αεροπορίας

«Ένα από τα πιο περήφανα επιτεύγματά μου στην πρώτη μου θητεία ήταν να δημιουργήσω τη Διαστημική Δύναμη, τον πρώτο νέο κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια…Τώρα που η Διαστημική Δύναμη λειτουργεί έχει έρθει η ώρα να δημιουργηθεί μια Εθνοφρουρά του Διαστήματος ως η κύρια εφεδρεία μάχης της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ», είπε ο Τραμπ καταχειροκροτούμενος από χιλιάδες αξιωματικούς, συζύγους και καλεσμένους στην Εθνικό Γενική Συνδιάσκεψη της Εθνοφρουράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.