ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ν.Τραμπ: «Εμείς αγαπάμε τους χριστιανούς τους οποίους η Κ.Χάρις διώχνει από τις συγκεντρώσεις της»

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ πρόσφατα έβγαλε μένος κατά του ίδιου του Ιησού Χριστού!

Ν.Τραμπ: «Εμείς αγαπάμε τους χριστιανούς τους οποίους η Κ.Χάρις διώχνει από τις συγκεντρώσεις της»

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκομίζει μεγάλο όφελος από την απίστευτη δήλωση της Κ.Χάρις το Σάββατο, που είπε σε χριστιανό υποστηρικτή της ότι «έχει έρθει σε λάθος συγκέντρωση» επειδή αυτός αναφώνησε «Ο Ιησούς είναι ο Κύριος μας»!

Οι χριστιανοί ψηφοφόροι και γενικώς όσοι πιστεύουν στο Θείο σπεύδουν να ψηφίσουν το Ν.Τραμπ.

Όπως ο ίδιος είπε σε αντίθεση με την Χάρις «εμείς αγαπάμε τους χριστιανούς, καλωσορίζουμε τους πιστούς και αγκαλιάζουμε τους ακόλουθους του Ιησού».

Το Σάββατο ένας άνδρας από το πλήθος των υποστηρικτών της Kαμάλα Χάρις κατά την διάρκεια ομιλίας της εκστόμισε την φράση «ο Ιησούς είναι ο Κύριος μας».

Η φράση αυτή δεν άρεσε καθόλου στην Αμερικανίδα αντιπρόεδρο και απάντησε με ειρωνικό τρόπο «βρίσκεσαι σε λάθος συγκέντρωση φίλε».

Φυσικά, με την ενέργεια της αυτή έδειξε ότι όχι μόνο τείνει προς την αθεΐα αλλά δεν έχει και κανένα σεβασμό για τα θρησκευτικά πιστεύω των άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πραγματικότητα το επιτελείο της γνώριζε ούτε αυτό που έπραξε ήταν πολύ λάθος από ψηφοθηρικής απόψεως αλλά η αντιπρόεδρος δεν μπόρεσε να κρύψει την απέχθεια που νιώθει για τις θρησκείες με αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί από την απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς τα θρησκευτικά πιστεύω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.