ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Τσόμσκι: «Ο μοναδικός δυτικός πολιτικός που πιέζει για μια διπλωματική λύση στην Ουκρανία είναι ο Ν.Τραμπ»

«Ας πούμε την αλήθεια»

Ν.Τσόμσκι: «Ο μοναδικός δυτικός πολιτικός που πιέζει για μια διπλωματική λύση στην Ουκρανία είναι ο Ν.Τραμπ»

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποτελεί τη μοναδική «φωνή λογικής» στον δυτικό κόσμο, όσον αφορά την τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία, καθότι επιθυμεί να βρεθεί άμεσα μια διπλωματική λύση, αυτό υποστηρίζει ο Αμερικανός διανοητής, Νόαμ Τσόμσκι.

Ο Νόαμ Τσόμσκι σε νέα συνέντευξή του, δηλώνει ότι «ευτυχώς» υπάρχει και «ένας δυτικός πολιτευτής» που πιέζει για μια διπλωματική λύση στον πόλεμο στην Ουκρανία, αντί να ψάχνει τρόπους να τον τροφοδοτήσει και να τον παρατείνει. «Το όνομά του είναι Ντόναλντ Τζέι Τραμπ», λέει ο Τσόμσκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι όμως, ο κορυφαίος διανοητής δεν άλλαξε ξαφνικά στρατόπεδο. Ο Τσόμσκι ξεκαθαριζειι ότι θεωρεί τον Τραμπ ως μια επικίνδυνη προσωπικότητα, ωστόσο είναι «ο μόνος πολιτικός στη Δύση που το είπε και είναι η σωστή διέξοδος». «Ας πούμε την αλήθεια», συμπληρώνει ο Τσόμσκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.