ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Νέα Υόρκη: Μυστήριο με τον θάνατο ανθρώπων στον κόλπο της Τζαμάικα

Συνολικά οκτώ άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους μέσα σε ένα χρόνο στο «νέο Τρίγωνο των Βερμούδων»

Νέα Υόρκη: Μυστήριο με τον θάνατο ανθρώπων στον κόλπο της Τζαμάικα

Ανησυχίες και πολλά ερωτήματα εγείρει η πρόσφατη γνωμάτευση ιατροδικαστή, ο οποίος αν και «επιστρατεύτηκε» για να διαλευκάνει τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου τεσσάρων ατόμων στον Jamaica Bay της Νέας Υόρκης, δεν έχει καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι έρευνες για πέντε από τους οκτώ «νεκρούς» που ξεβράστηκαν στην ακτή ή εμφανίστηκαν είτε στον κόλπο της Τζαμάικα είτε στην κοντινή πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού στο The Rockaways έχουν κλείσει, σύμφωνα με τις αρχές, με τις φήμες για ένα νέο Τρίγωνο των Βερμούδων να έρχονται στο προσκήνιο.

Παράλληλα, υπάρχουν άλλες τρεις περιπτώσεις νεκρών ανθρώπων. Το ακέφαλο σώμα του 44χρονου Ιρλανδού Ross McDonnell, κινηματογραφιστή και φωτογράφου ξεβράστηκε σε παραλία του Breezy Point στις 17 Νοεμβρίου του 2023, δύο εβδομάδες αφού έφυγε από το σπίτι του στο Μπρούκλιν.

Επιπρόσθετα, ο Marco Ramirez, 48 ετών από το Μπρούκλιν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 15 Οκτωβρίου του 2024 κατά μήκος της ακτογραμμής Cross Bay Boulevard του καταφυγίου άγριας ζωής Jamaica Bay στο Broad Channel.

Επιπλέον, μια γυναίκα της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής, ξεβράστηκε στο ίδιο σημείο στις 5 Οκτωβρίου του φετινού έτους.

Όπως μεταδίδει η New York Post, o κόλπος της Τζαμάικα καλύπτει ανάγκες αλιείας, τουρισμού και παροχής νερού.

Ωστόσο η αυξανόμενη ανησυχία της τοπικής κοινωνίας είναι ολοφάνερη, με τους κατοίκους των ευρύτερων περιοχών να αναρωτιούνται για τον μυστηριώδη τρόπο που εμφανίστηκαν τα άψυχα σώματα στα συγκεκριμένα νερά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.