Ανησυχίες και πολλά ερωτήματα εγείρει η πρόσφατη γνωμάτευση ιατροδικαστή, ο οποίος αν και «επιστρατεύτηκε» για να διαλευκάνει τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου τεσσάρων ατόμων στον Jamaica Bay της Νέας Υόρκης, δεν έχει καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι έρευνες για πέντε από τους οκτώ «νεκρούς» που ξεβράστηκαν στην ακτή ή εμφανίστηκαν είτε στον κόλπο της Τζαμάικα είτε στην κοντινή πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού στο The Rockaways έχουν κλείσει, σύμφωνα με τις αρχές, με τις φήμες για ένα νέο Τρίγωνο των Βερμούδων να έρχονται στο προσκήνιο.

Παράλληλα, υπάρχουν άλλες τρεις περιπτώσεις νεκρών ανθρώπων. Το ακέφαλο σώμα του 44χρονου Ιρλανδού Ross McDonnell, κινηματογραφιστή και φωτογράφου ξεβράστηκε σε παραλία του Breezy Point στις 17 Νοεμβρίου του 2023, δύο εβδομάδες αφού έφυγε από το σπίτι του στο Μπρούκλιν.

Επιπρόσθετα, ο Marco Ramirez, 48 ετών από το Μπρούκλιν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 15 Οκτωβρίου του 2024 κατά μήκος της ακτογραμμής Cross Bay Boulevard του καταφυγίου άγριας ζωής Jamaica Bay στο Broad Channel.

Επιπλέον, μια γυναίκα της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής, ξεβράστηκε στο ίδιο σημείο στις 5 Οκτωβρίου του φετινού έτους.

Όπως μεταδίδει η New York Post, o κόλπος της Τζαμάικα καλύπτει ανάγκες αλιείας, τουρισμού και παροχής νερού.

Ωστόσο η αυξανόμενη ανησυχία της τοπικής κοινωνίας είναι ολοφάνερη, με τους κατοίκους των ευρύτερων περιοχών να αναρωτιούνται για τον μυστηριώδη τρόπο που εμφανίστηκαν τα άψυχα σώματα στα συγκεκριμένα νερά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!