ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Νεκρός βρέθηκε ο νόθος γιος του Αλέν Ντελόν – Επέμενε ότι ήταν πατέρας του

Ήταν υιοθετημένος από την μητέρα του ηθοποιού

Νεκρός βρέθηκε ο νόθος γιος του Αλέν Ντελόν – Επέμενε ότι ήταν πατέρας του

Νεκρός στο διαμέρισμά του στο Παρίσι βρέθηκε ένας άνδρας, ο οποίος επί μακρόν ισχυριζόταν πως ήταν ο γιος του Αλέν Ντελόν.

Το πτώμα του 60χρονου φωτογράφου Αρί Μπουλόν ανακαλύφθηκε στο σπίτι του, ανακοίνωσαν οι Αρχές, και διεξάγεται έρευνα για τα αίτια του θανάτου του.

Η σύντροφος του Μπουλόν βρήκε το πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Μια 58χρονη τελεί υπό κράτηση με την κατηγορία «αδυναμίας παροχής βοήθειας σε άτομο που βρίσκεται σε κίνδυνο».

Το μέτρο αποφασίστηκε για να «διευκρινιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες μπορεί να επήλθε ο θάνατος του θύματος, το οποίο ήταν ημιπληγικό», ανακοίνωσε η Εισαγγελία του Παρισιού. Η έρευνα ανατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του 15ου διαμερίσματος. Η εφημερίδα Le Parisien ανέφερε ότι το άτομο αυτό, που τελεί υπό αστυνομική κράτηση, είναι η σύντροφος του Μπουλόν

Η Le Parisien αναφέρει πως η αστυνομία κλήθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα από την 58χρονη γυναίκα, η οποία μόλις είχε ανακαλύψει το πτώμα του Αρί Μπουλόν σε προχωρημένη σήψη. Συνοδευόταν από τον 21χρονο γιο της και δήλωσε ότι επέστρεφε από ταξίδι στην επαρχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εφημερίδα αναφέρει πως ο 60χρονος φωτογράφος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, για τα οποία είχε μεταφερθεί πρόσφατα στο Νοσοκομείο Georges Pompidou.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.