ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Ντ.Τραμπ: «Ήμουν έτοιμος να δώσω στη δημοσιότητα τα αρχεία για τη δολοφονία Κέννεντι αλλά με σταμάτησε η CIA»

Τι είπε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος για την υπόθεση της δολοφονίας του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι

Ντ.Τραμπ: «Ήμουν έτοιμος να δώσω στη δημοσιότητα τα αρχεία για τη δολοφονία Κέννεντι αλλά  με σταμάτησε η CIA»

Αποκαλύψεις από τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ αναφορικά με τα αρχεία της υπόθεσης της δολοφονίας του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι  στις 22 Νοεμβρίου του 1963 στο Ντάλας των ΗΠΑ.

Όπως είπε ο ίδιος κατά την διάρκεια συζήτησης ενώ ήταν έτοιμος να αποδεσμεύσει τα μυστικά αρχεία της υπόθεσης JFK τον πλησίασαν κάποιοι άνθρωποι της CIA και του είπαν ότι δεν θα ήταν καλή ιδέα να το κάνει.

 «Όταν εκλεγήκατε το 2016, είπατε το πρώτο πράγμα ή ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλατε να κάνετε ήταν να δώσετε στη δημοσιότητα  τα αρχεία της υπόθεσης JFK και μετά είπατε ότι το είδα και απλά δεν ήμουν πραγματικά έτοιμος να το κάνω … Είμαι απλώς περίεργος… τι υπάρχει σε αυτά τα αρχεία;», ήταν η ερώτηση του Τσαμάτ Παλιχαπίτια οικονομικού επενδυτή και πρώην διευθυντικού στελέχους στο Facebook.

Και ο Ντ.Τραμπ απάντησε λέγοντας:

«Με ειδοποίησαν κάποιοι άνθρωποι που δούλευαν για μένα και μου ζήτησαν να μην το κάνω». Και λέω, γιατί; Πείτε μου το  γιατί… Σέβομαι τον κόσμο και θα το έκανα ξανά, αλλά αυτή τη φορά θα το κάνω.»

«Ο Ρόμπερτ Κέννετι αναφέρει ότι η CIA ήταν αυτή που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του θείου του. Το πιστεύετε αυτό;», τον ρώτησε ένα άλλος που συμμετείχε στη συζήτηση.

Τραμπ: «Λοιπόν, αυτοί που με αποθάρρυναν να δημοσιεύσω τα αρχεία δεν ήταν η CIA, αλλά νομίζω ότι η CIA ήταν πιθανώς πίσω από αυτούς και θα προτιμούσαν να μην τα δώσω στη δημοσιότητα».

Θα γίνει όμως. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να τα δουν. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον για όλους  να δουν αυτά τα αρχεία και θα πρέπει όλοι να μάθουμε από αυτό», κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.