ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Καλιφόρνια απαγόρεψε να ζητείται ταυτότητα από τους ψηφοφόρους στις εκλογές του Νοεμβρίου!

Δεν θα υπάρχει καμιά επαλήθευση για το ποιος ψηφίζει!

Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Καλιφόρνια απαγόρεψε να ζητείται ταυτότητα από τους ψηφοφόρους στις εκλογές του Νοεμβρίου!

Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ, με δική του απόφαση απαγορεύει να απαιτούνται έγγραφα που να ταυτοποιούν τους ψηφοφόρους στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου!

Συγκεκριμένα, ο Γκάβιν Νιούσομ υπέγραψε νόμο που απαγορεύει στις τοπικές αρχές να απαιτούν από τους κατοίκους να επιδεικνύουν έγκυρης μορφής ταυτότητα προκειμένου να ψηφίσουν.

Πρόκειται για μία απόφαση που δυναμιτίζει το κλίμα λίγο πριν τις εκλογές σε μία περίοδο που οι Ρεπουμπλικάνοι απαιτούν, σε όλες τις Πολιτείες οι ψηφοφόροι να έχουν μαζί τους αποδεικτικά αμερικανικής υπηκοότητας.

Οι Δημοκρατικοί αρνούνται να υπάρχει ακόμα και στοιχειώδης τακτοποίηση των ψηφοφόρων!

Με λίγα λόγια θεωρητικά θα μπορούσε να ψηφίσει ακόμα και ο… Ντόναλντ Ντακ από την Λιμνούπολη!

O πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ν. Τραμπ είχε καταγγείλει το 2020 ότι έγινε εις βάρος του νοθεία για να κερδίσουν οι Δημοκρατικοί και ο νυν πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Σε μερικές κρίσιμες Πολιτείες που το αποτέλεσμα κρίθηκε οριακά και χάρισαν την προεδρία στο Τζο Μπάιντεν έγινε επανακαταμέτρηση των ψήφων.

Αυτή όμως επί της ουσίας δεν έπαιξε κάποιο ρόλο διότι απλώς μετρήθηκαν οι ψήφοι εάν αυτές ήταν σωστές αριθμητικά.

Δεν έγινε όμως κανένας έλεγχος για το εάν αυτοί που ψήφισαν ήταν αυτοί που έλεγαν ότι είναι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε στις προηγούμενες εκλογές είχε δημιουργηθεί το παράδοξο ο Ν.Τραμπ, να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ μέχρι και λίγο πριν την λήξη της καταμέτρησης των ψήφων και στο τέλος όταν μετρήθηκαν και οι επιστολικές ψήφοι να είναι όλες συντριπτικά εναντίον του με αποτέλεσμα να χάσει τις εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.