ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Ο Ε.Μασκ έδωσε το δεύτερο εκατομμύριο δολάρια σε ψηφοφόρο στην Πενσιλβάνια: «Ελπίζω να μην με πυροβολήσουν»

«Ελπίζω να τη βγάλω καθαρή σήμερα»

Ο Ε.Μασκ έδωσε το δεύτερο εκατομμύριο δολάρια σε ψηφοφόρο στην Πενσιλβάνια: «Ελπίζω να μην με πυροβολήσουν»

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ έδωσε την δεύτερη επιταγή ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε ψηφοφόρο που υπέγραψε υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης και της οπλοκατοχής με τον Νοτιοαφρικανό να λέει «ελπίζω να μην με πυροβολήσουν» όπως συνέβη με τον Ντόναλντ Τραμπ τον οποίο ο ίδιος στηρίζει ενόψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη νέου προέδρου των ΗΠΑ.

«Ελπίζω να τη βγάλω καθαρή σήμερα. Βάσει όσων ακούω, μπορεί και όχι. Κάνουν όλοι πλάκα μέχρι κάποιος να χάσει ένα αυτί ή ένα μάτι. Ελπίζω να μην πυροβοληθώ» είπε ο Μασκ θυμίζοντας την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ που σημειώθηκε στις 13 Ιουλίου κατά τη διάρκεια μιας εκλογικής εκστρατείας του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών κοντά στο Μπάτλερ.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε ότι αναβαθμίζει την ασφάλειά του προσθέτοντας ότι θα παρουσιάσει σύντομα έναν φουσκωτό σωσία του.

Την επιταγή του 1 εκατομμυρίου έλαβε η Κριστίν Φίσελ, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

«Σας ευχαριστώ πολύ, πιστεύω πραγματικά ό,τι κάνετε. Δεν χρειάζεται να το κάνετε. Τα πλούτη και η ευθύνη που χρησιμοποιείται για την ελευθερία του λόγου και σας ευχαριστούμε πολύ» είπε στον Μασκ.

Ο Μασκ ίδρυσε την America PAC, μια οργάνωση πολιτικής δράσης που έχει στόχο να υποστηρίξει την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ για την προεδρία. Η οργάνωση βοηθάει στην κινητοποίηση και την εγγραφή ψηφοφόρων για να ψηφίσουν τον Τραμπ σε διαφιλονικούμενες πολιτείες που μπορεί να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η προσφορά του Μασκ αφορά μόνο τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους στις αποκαλούμενες swing states, την Πενσιλβανία, την Τζόρτζια, την Αριζόνα, το Μίσιγκαν, το Ουισκόνσκιν και τη Βόρεια Καρολίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.