Η κόντρα του μετρ του υπερφυσικού τρόμου Στίβεν Κινγκ με τον Έλον Μασκ για το Twitter συνεχίζεται.

Με αφορμή τις αλλαγές στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι δύο διάσημοι και πλούσιοι άνδρες διασταυρώνουν διαδικτυακά τα ξίφη τους με τους χρήστες να παρακολουθούν με αγωνία.

Υπενθυμίζεται πως το Twitter ενημέρωσε την εφαρμογή του στο App Store της Apple για να αρχίσει να χρεώνει 8 δολάρια τον μήνα για τα περιβόητα μπλε σήματα «επαλήθευσης», στην πρώτη μεγάλη αλλαγή της διαδικτυακής πλατφόρμας στην εποχή του Έλον Μασκ.

Πώς ξεκίνησε η κόντρα Κινγκ – Μασκ

Πριν ανακοινωθεί η τιμή των 8 δολαρίων το μήνα μήνα για τη συνδρομή στην υπηρεσία «Twitter Blue», όταν κυκλοφορούσαν ακόμη φήμες για 20 ευρώ, ο γνωστός συγγραφέας βιβλίων τρόμου Στίβεν Κινγκ, πολλά εκ των οποίων έχουν μεταφερθεί στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, είχε εκφράσει την αντίθεσή του στα σχέδια του Έλον Μασκ.

«20 δολάρια τον μήνα για να κρατήσω το μπλε σήμα μου; Γ….α το, αυτοί θα έπρεπε να με πληρώνουν», είχε γράψει μάλιστα ο Κινγκ. «Αν αυτό θεσπιστεί, έφυγα», είχε προειδοποιήσει.

«Πρέπει να πληρώνουμε τους λογαριασμούς με κάποιον τρόπο! Το Twitter δεν μπορεί να βασίζεται εξ ολοκλήρου στους διαφημιστές. Τι θα λέγατε για 8 δολάρια;» ήταν η απάντηση του Μασκ, προαναγγέλλοντας τη νέα τιμή της υπηρεσίας.

Η νέα ανάρτηση του Στίβεν Κινγκ για το Twitter του Μασκ

Τώρα, ο Στίβεν Κινγκ, αφού έχουν περάσει λίγες ημέρες με τον Μασκ στα ηνία της πλατφόρμας, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το Twitter, όπως έχει διαμορφωθεί.

«Νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο το Twitter στις μέρες πριν από τον Μασκ. Λιγότερες διαμάχες, περισσότερη διασκέδαση», έγραψε ο Στίβεν Κινγκ στον λογαριασμό του στο Twitter, που έχει 6,9 εκατ. ακόλουθους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρώτη απάντηση του Έλον Μασκ ήταν ένα εικονίδιο φαντάσματος με έκπληκτη έκφραση, ενώ στη συνέχεια ο δισεκατομμυριούχος έγραψε: «Είμαι ακόμη θαυμαστής σου, για να είμαι ειλικρινής».