ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο «τσάρος του κλίματος» Τ.Κέρι ζητάει από τους φτωχούς να ζήσουν άθλια για το καλό του πλανήτη

Ο ίδιος όμως έχει 12 αυτοκίνητα, 6 σπίτια, 2 γιοτ και ένα ιδιωτικό τζετ!

Ο «τσάρος του κλίματος» Τ.Κέρι ζητάει από τους φτωχούς να ζήσουν άθλια για το καλό του πλανήτη

Μέσα σε όλα τα παρανοϊκά που ζούμε τα τελευταία χρόνια έχει ενδιαφέρον και η επιλογή του άλλοτε προεδρικού υποψηφίου των Δημοκρατικών Τζον Κέρι, ως «τσάρου του κλίματος»!

Δηλαδή είναι αυτός που έχει επιφορτιστεί από την κυβέρνηση Μπάιντεν για να μιλάει σε όλο τον πλανήτη για την κλιματική αλλαγή και για να πείσει τους πολίτες να σταματήσουν αξιοποιούν τα αυτοκίνητα τους και να κατεβάσουν το βιοτικό τους επίπεδο για το καλό του πλανήτη…

Μόνο που υπάρχει ένα μικρό ζήτημα σε όλα αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τζον Κέρι είναι κυριολεκτικά πάμπλουτος και διαθέτει 12 αυτοκίνητα, ένα ιδιωτικό τζετ, δύο γιοτ και έξι σπίτια και φαντάζει όντως όχι μόνο παρανοϊκό αλλά και περιπαικτικό αυτός ο άνθρωπος να ζητάει από τους φτωχούς να ζήσουν ακόμα πιο φτωχά γιατί κάνουν κακό στο κλίμα με την ύπαρξή τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.