ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω τι νούμερα κάνει το νέο Big Brother, πάντως με τη νυν σύνθεση μια τσοντούλα την γυρίζουν εύκολα για να βγάλει τα κόστη η παραγωγή...

Ο Β.Ζελένσκι είναι ανοιχτός σε άμεσες διαπραγματεύσεις με τον Β.Πούτιν

«Ακόμη και η συζήτηση με τον Πούτιν είναι ένας συμβιβασμός», δήλωσε ο Οουκρανός πρόεδρος

Ο Β.Ζελένσκι είναι ανοιχτός σε άμεσες διαπραγματεύσεις με τον Β.Πούτιν

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει σε συνομιλίες με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, εφόσον αυτό αποτελεί τη μοναδική οδό για την επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία.

Αυτό δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι στον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στις 4 Φεβρουαρίου.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει παροτρύνει τον Ζελένσκι και τον Πούτιν να «κάνουν μια συμφωνία» για να τερματιστεί ο πόλεμος και έχει δεσμευτεί να μεσολαβήσει για την κατάπαυση του πυρός εντός των πρώτων έξι μηνών της θητείας του.

Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι η Ουκρανία είναι έτοιμη να τερματίσει το «θερμό στάδιο» του πολέμου και ότι η προθυμία της να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία είναι συμβιβασμός.

«Θα μιλήσουμε με τον Πούτιν. … Ακόμη και η συζήτηση με τον Πούτιν είναι ένας συμβιβασμός», δήλωσε ο Ζελένσκι στον Μόργκαν.

Όταν ρωτήθηκε πώς θα αισθανόταν αν καθόταν απέναντι από τον Πούτιν σε μια προσωπική συνάντηση, ο Ζελένσκι απέρριψε τα προσωπικά του συναισθήματα για το θέμα.

«Εάν αυτό είναι το μόνο σκηνικό με το οποίο μπορούμε να φέρουμε ειρήνη στους πολίτες της Ουκρανίας και να μην χάσουμε ανθρώπους, σίγουρα, θα προχωρήσουμε σε αυτό το σκηνικό … Τι σημασία έχει η στάση μου απέναντί του;» δήλωσε ο Ζελένσκι.

Ο Ζελένσκι επανέλαβε ότι η διαπραγματευτική διαδικασία θα πρέπει να περιλαμβάνει την Ουκρανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Ρωσία. Είπε επίσης ότι το Κίεβο δεν είναι διατεθειμένο να αναγνωρίσει οποιαδήποτε κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη ως ρωσικό έδαφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.