ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Ο Χάντερ Μπάιντεν έχει αναλάβει να… «σώσει» τον πατέρα του Τζο και τον συμβουλεύει (βίντεο)

Μόνο που τίποτα δεν μπορεί να σωθεί πλέον

Ο Χάντερ Μπάιντεν έχει αναλάβει να… «σώσει» τον πατέρα του Τζο και τον συμβουλεύει (βίντεο)

Ο Χάντερ Μπάιντεν συμμετέχει τώρα στις συναντήσεις του Λευκού Οίκου με κορυφαίους συμβούλους και τον πατέρα του Τζο Μπάιντεν μετά την καταστροφική παράσταση του debate.

Σύμφωνα με το NBC, τα μέλη του προσωπικού του Λευκού Οίκου ρωτούν ο ένας τον άλλον: “Τι συμβαίνει;”

Ο Χάντερ μιλά με ανώτερο στέλεχος του Λευκού Οίκου και η παρουσία του επισκιάζει εντελώς τους βοηθούς του Μπάιντεν.

«Ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζει το θέμα είπε ότι ο Χάντερ Μπάιντεν συμβουλεύει στενά τον πατέρα του από τότε που η οικογένεια συγκεντρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Καμπ Ντέιβιντ μετά το debate της Πέμπτης», ανέφερε το NBC.

«Αυτό το άτομο είπε ότι ο Χάντερ Μπάιντεν εισήλθε σε μερικές συναντήσεις και τηλεφωνήματα που είχε ο πρόεδρος με μερικούς από τους συμβούλους του». Ο Τζο Μπάιντεν αναφέρθηκε κάποτε στον Χάντερ ως τον «πιο έξυπνο άνθρωπο» που γνωρίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.