ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να ποινικοποιήσουν τις ιδιωτικές συζητήσεις του Ν.Τραμπ: «Μιλάει άσχημα για Τ.Μπάιντεν και Κ.Χάρις»

Ουδέποτε είχε κρύψει την άσχημη γνώμη του για την νυν ηγεσία και έχει το δικαίωμα ιδιωτικά να εκφραστεί όπως θέλει

Οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να ποινικοποιήσουν τις ιδιωτικές συζητήσεις του Ν.Τραμπ: «Μιλάει άσχημα για Τ.Μπάιντεν και Κ.Χάρις»

Για άλλη μία φορά οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να περιορίσουν την επερχόμενη συντριβή τους διαρρέοντας ένα βίντεο από ιδιωτική συζήτηση του πρώην Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στο οποίο εμφανίζεται να λέει την γνώμη του για το τι σκέφτεται πραγματικά για τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις.

Η γνώμη του και για τους δύο δεν είναι καλή και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το κρύβει ούτε δημοσίως αλλά σίγουρα σε ιδιωτικές συζητήσεις έχει δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει

Στο βίντεο που έχει καταγραφεί σε γήπεδο γκολφ, ο Τραμπ ακούγεται να αποκαλεί «γέρικο σωρό από σκ…» τον Μπάιντεν λέγοντας ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ «έχει παραιτηθεί (σ.σ. από τις εκλογές του Νοεμβρίου)», κάτι το οποίο διαψεύδει ο Αμερικανός πρόεδρος (όσο μπορεί να θεωρηθεί ότι αυτά που λέει ανήκουν εξολοκλήρου στον ίδιο).

 «Παραιτείται από την κούρσα. Τον έδιωξα και αυτό σημαίνει ότι τώρα έχουμε την Καμάλα» ακούγεται να λέει ο Τραμπ.

«Θα είναι καλύτερη. Είναι τόσο κακή. Είναι τόσο ελεεινή, είναι τόσο γ…μενα κακή» προσθέτει ο Τραμπ για την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Εάν ακουστούν βίντεο από ιδιωτικές συζητήσεις των Δημοκρατικών, οι εκφράσεις πόσο ποιούνται είναι πολύ πολύ χειρότερες.

Ωστόσο σήμερα με έναν αρκετά γελοίο τρόπο το σύνολο των ελληνικών ΜΜΕ επιχειρεί να παρουσιάσει τα όσα λέει ο Ν.Τραμπ, ως κάποιο είδος εγκλήματος.

Εκτός εάν οι προσωπικές γνώμες και οι ιδιωτικές συζητήσεις έχουν ποινικοποιηθεί και δεν το γνωρίζουμε, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος μπορεί να λέει και να εκφράζεται όπως θέλει.

Σε κάποιους δεν αρέσει ότι ο Ν.Τραμπ επιστρέφει στην εξουσία.

Γιατί όλοι αυτοί που τον λοιδορούσαν αυτά τα τέσσερα χρόνια τώρα θα τον παρακαλούν για να τους δίνει σημασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.