ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι Πολωνοί πήγαν να συλλάβουν Ουκρανό πυγμάχο βαρέων βαρών – Διαμαρτυρία και από τον Β.Ζελένσκι

Μίλησαν για παρεξήγηση

Οι Πολωνοί πήγαν να συλλάβουν Ουκρανό πυγμάχο βαρέων βαρών – Διαμαρτυρία και από τον Β.Ζελένσκι

Την τελευταία στιγμή απετράπη ένα μείζον διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κιέβου και Βαρσοβίας μετά τη σύλληψη του Ουκρανού πυγμάχου και παγκόσμιου πρωταθλητή στην κατηγορία βαρέων βαρών Ολεξάντρ Ούσικ, στο αεροδρόμιο της Κρακοβίας, ο οποίος τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

«Εξοργίστηκα με αυτή τη συμπεριφορά απέναντι σε έναν πολίτη και πρωταθλητή μας», ανέφερε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι αργά χθες το βράδυ στο Telegram. Ο Ζελένσκι πρόσθεσε ότι συνομίλησε με τον πυγμάχο μετά την προσωρινή κράτησή του και διέταξε το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών να διερευνήσει το συμβάν.

Η Ουκρανία είπε πως οι διπλωμάτες της ήρθαν σε επαφή με τις πολωνικές αρχές για την κράτηση του Ούσικ. Πριν από περίπου έναν χρόνο ο Ούσικ είχε εμφανιστεί σε αγώνα πυγμαχίας με μπλούζα «Ορθοδοξία ή Θάνατος».

«Ήταν μια παρεξήγηση» λέει ο διάσημος Ουκρανός πυγμάχος

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Ούσικ ανέφερε ότι «ήταν μια παρεξήγηση, που λύθηκε γρήγορα χάρη σε όλους τους ενδιαφερόμενους».

Ευχαριστώ τους Ουκρανούς διπλωμάτες για την αποτελεσματική υποστήριξη. Και εκφράζω τον σεβασμό μου στην Πολωνική Αστυνομία για την εκτέλεση των καθηκόντων της χωρίς να λαμβάνει υπόψη το ύψος, το βάρος και τα διακριτικά αξιώματος», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον πολωνικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Onet, που επικαλείται ντόπιο χρηματοδότη αγώνων πυγμαχίας, ο Ουκρανός πυγμάχος έφθασε με αυτοκίνητο στην Κρακοβία για να επιβιβαστεί σε αεροσκάφος που θα τον μετέφερε σε προπονητικό κέντρο στην Ισπανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, οι πολωνικές αρχές δεν επέτρεψαν στον συνεργάτη του να επιβιβαστεί, ο Ούσικ αντέδρασε και η αστυνομία τούς φόρεσε χειροπέδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.