ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

ΟΗΕ: Ξεπέρασε τα 4,5 εκατομμύρια ο αριθμός των Ουκρανών που εγκατέλειψαν τη χώρα

Οι περισσότεροι Ουκρανοί βρίσκονται στην Πολωνία

ΟΗΕ: Ξεπέρασε τα 4,5 εκατομμύρια ο αριθμός των Ουκρανών που εγκατέλειψαν τη χώρα

Ο αριθμός των ανθρώπων που έφυγαν για να γλιτώσουν από την επέμβαση στην Ουκρανία ξεπέρασε τα 4,5 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (HCR).

Η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, που εδρεύει στη Γενεύη, αναφέρει πως, αφότου η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, 4.503.954 άνθρωποι διέφυγαν από τη χώρα.

Περίπου 2,59 εκατ. έχουν πάει στη γειτονική Πολωνία, οι περισσότεροι από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Ακολουθεί η Ρουμανία, με περισσότερους από 686.000 και μετά η Ουγγαρία με τουλάχιστον 419.000.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες εκτιμά πως πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν από τότε μετακινηθεί σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όμως αυτές οι διελεύσεις συνόρων δεν καταγράφονται. Δεν καταμετρώνται επίσης όσοι επέστρεψαν στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.