ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Άρχισε να βρέχει στην τελετή έναρξης και «βγήκαν» οι ομπρέλες (φωτο)

«Ετοιμοπόλεμοι» οι θεατές και οι «celebrities»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Άρχισε να βρέχει στην τελετή έναρξης και «βγήκαν» οι ομπρέλες (φωτο)

Οι παρευρισκόμενοι για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι «έβγαλαν» μαζικά τις ομπρέλες τους με το που άρχισε η βροχή.

Η βροχή έχει δυναμώσει καθώς πλησιάζει η έναρξη της τελετής, αναγκάζοντας τους παρευρισκόμενους να βάλουν τα αδιάβροχά τους και να ανοίξουν τις ομπρέλες τους.

Μάλιστα, κάποιες εμφανίσεις από celebrities συνοδεύτηκαν από ομπρέλες, όπως αυτή της Αριάνα Γκράντε, με ένα εντυπωσιακό φόρεμα εμπνευσμένο από την επερχόμενη ταινία Wicked.

Με οπρέλα εμφανίστηκε και η αρχισυντάκτρια της «Vogue» Άννα Γουίντουρ, μαζί με τον Αυστραλό σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν.

Κάποιοι φόρεσαν απλά αδιάβροχα, άλλοι πιο στιλάτα, αλλά όλοι φάνηκαν αποφασισμένοι να παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης, παρά τη βροχή.

Δείτε φωτογραφίες από τα αδιάβροχα και τις ομπρέλες στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.