ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ουαλία: Ένας νεκρός και 15 τραυματίες μετά από σύγκρουση τρένων

H σύγκρουση σημειώθηκε με «χαμηλή ταχύτητα»

Ουαλία: Ένας νεκρός και 15 τραυματίες μετά από σύγκρουση τρένων

Ένας νεκρός και 15 τραυματίες είναι ο απολογισμός μετά από σύγκρουση δύο τρένων στην Ουαλία το βράδυ της Δευτέρας.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 19:30 (21:30 ώρα Ελλάδας), όταν το δρομολόγιο των 18:31 από το Σρούσμπερυ προς το Αμπερίστουϊδ συγκρούστηκε με το δρομολόγιο των 19:09 από το Machynlleth προς το Σρούσμπερυ. Η σύγκρουση συνέβη στη γραμμή μεταξύ Machynlleth και Caersws, οδηγώντας σε πλήρες κλείσιμο της γραμμής αλλά και του αυτοκινητόδρομου.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και ένα ελικόπτερο της ακτοφυλακής. Οι πυροσβέστες και οι παραϊατρικοί συνεργάστηκαν με την αστυνομία Dyfed-Powys και τη βρετανική αστυνομία μεταφορών, η οποία ηγείται της έρευνας για το περιστατικό. Εκπρόσωπος της αστυνομίας σημείωσε ότι η σύγκρουση σημειώθηκε με «χαμηλή ταχύτητα».

Σε κοινή δήλωσή τους, η Network Rail και η Transport for Wales (TfW) ανέφεραν: «Η σιδηροδρομική εταιρεία Network Rail και η Transport for Wales (TfW), η οποία έχει αναλάβει την ευθύνη για την εκτέλεση των δρομολογίων, δεν έχουν καμία σχέση με την κατάσταση: «Κύρια προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των επιβατών και των συναδέλφων μας». Οι φορείς επιβεβαίωσαν ότι η γραμμή παραμένει κλειστή και ότι ο κεντρικός δρόμος A470 στο Talerddig είναι επίσης κλειστός, με την αστυνομία του Dyfed-Powys να συμβουλεύει τους οδηγούς να αποφεύγουν την περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.