ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Π.Σάντσεθ: Στους δρόμους «λαοθάλασσα» κατά των αποφάσεων του Ισπανού πρωθυπουργού (βίντεο)

Σωρεία διαδοχικών λαθών έχει οδηγήσει την πλειοψηφία της κοινής γνώμης στην Ισπανία να στραφεί εναντίον του

Π.Σάντσεθ: Στους δρόμους «λαοθάλασσα» κατά των αποφάσεων του Ισπανού πρωθυπουργού (βίντεο)

Πάνω από 400.000 διαδηλωτές έχουν ξεχυθεί στους δρόμους μετά την πρωτοβουλία 100 κομμάτων, ζητώντας την παραίτηση του Πέδρο Σάντσεθ και την άμεση διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών.

Η ανεξέλεγκτη κατάσταση στο μεταναστευτικό και η αδυναμία διαχείρισης χιλιάδων παράνομων αλλοδαπών, η στήριξη που λαμβάνει από καταλανικά κόμματα με αντάλλαγμα την προώθηση της απόσχισης της Καταλονίας, όπως επίσης και η λήψη επιφανειακών μέτρων για την εγχώρια οικονομία είναι τα βασικά προβλήματα για τα οποία τον κατηγορούν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σοσιαλιστής πρωθυπουργός δέχεται σειρά κριτικών και λεκτικών πυρών, χαρακτηρίζοντάς τον ως προδότη και για το ζήτημα του βασκικού, κάτι που όπως αποδεικνύεται στηρίζει εμμέσως πλην σαφώς.

«Αυτή η κυβέρνηση καταστρέφει τους Ισπανούς, τους πρόδωσε, τους είπε ψέματα στις εκλογές.

Σήμερα οι Ισπανοί, ό,τι κι αν λέει η κυβέρνηση, είναι φτωχότεροι από την εποχή όπου ο Πέδρο Σάντσεθ ανήλθε στην εξουσία. Τους είναι δυσκολότερο να τα βγάλουν πέρα» υποστηρίζει ο ηγέτης του πολιτικού φορέα «Vox» Σαντιάγκο Αμπασκάλ που συμμετέχει στις διαδηλώσεις.

Δείτε βίντεο από τις χιλιάδες κόσμου που διαδηλώνουν αυτή τη στιγμή στην Ισπανία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.