Σε μια απέλπιδα προσπάθεια για να διασαλεύσουν την επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος λαμβάνει της υποστήριξης του Έλον Μασκ, έγινε γνωστό πως εισαγγελέας της Φιλαδέλφειας κατέθεσε αγωγή κατά της Επιτροπής America PAC της οποίας επικεφαλής είναι ο γνωστός επιχερηματίας.

Στόχος του εισαγγελέα που από ό,τι φαίνεται λειτουργεί υπό στρατευμένο καθεστώς, είναι να τερματίσει τη διανομή ενός εκατομμυρίου δολαρίων ημερησίως σε κάποιες πολιτείες ενόψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Απόδειξη του παραπάνω συλλογισμού, αποτελεί το γεγονός πως στον Έλον Μασκ επιτέθηκε και ο πνευματικά διαταραγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν γιατί «προτρέπει με χρήματα τους Αμερικανούς να ψηφίσουν»!

Από την μεριά του, το «America PAC» προς απάντηση των όσων αναφέρει ο εισαγγελέας, απέστειλε έναν σύνδεσμο με ανάρτηση στο X, αναφέροντας ότι το βραβείο των $1 εκατομμυρίων απονεμήθηκε σε έναν κάτοικο του Μίσιγκαν.

Άλλωστε, δεν αποτελεί κάποιο μυστικό, πως οι μηχανισμοί των δημοκρατικών βρίσκονται σε κατάσταση πανικού και μηχανορραφούν διάφορες μεθόδους για την αναχαίτιση της επιστροφής του Ντόναλντ Τραμπ στην ηγεσία των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!