ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παραίτηση Τ.Μπάιντεν: Οι Δημοκρατικοί θα εμφανίσουν ως υποψήφιό τους κάποιον που δεν εγκρίθηκε από τους ψηφοφόρους τους!

Η ευθύνη για το γεγονός ότι ένας άνθρωπος με άνοια κυβέρνησε επί τέσσερα έτη την ισχυρότερη χώρα του πλανήτη βαρύνει εξολοκλήρου το Δημοκρατικό Κόμμα

Παραίτηση Τ.Μπάιντεν: Οι Δημοκρατικοί θα εμφανίσουν ως υποψήφιό τους κάποιον που δεν εγκρίθηκε από τους ψηφοφόρους τους!

Η παραίτηση του Τ.Μπάιντεν από την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου επιτρέπει στους Δημοκρατικούς να εμφανίσουν στην θέση του ως υποψήφιό τους κάποιον που δεν εγκρίθηκε από τους ψηφοφόρους τους!

Είτε είναι η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, είτε κάποιος άλλος από τα διάφορα ονόματα που έχουν ακουστεί, όλοι τους δε θα έχουν κερδίσει το χρίσμα του υποψηφίου μέσω προκριματικών εκλογών.

Αυτό σημαίνει ότι ο υποψήφιός τους και δυνητικός  επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα είχε επιλεχθεί από τους ψηφοφόρους αλλά από κάποια ελίτ!

Με λίγα λόγια όσοι ψηφίσουν το συγκεκριμένο υποψήφιο θα εγκρίνουν την επιλογή κάποιον κέντρων εξουσίας που είτε ανήκουν στο Δημοκρατικό Κόμμα είτε βρίσκονται πέριξ αυτού.

Φυσικά ένας υποψήφιος που έχει επιλεχθεί και όχι εκλεγεί, θα είναι «δεμένος» στην περίπτωση που γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, από αυτούς που τον επέλεξαν και όχι από αυτούς που τον ψήφισαν.

Υπάρχουν και κάποια ζητήματα ως προς τον παραιτηθέντα από την υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές, τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Μέχρι και το Σάββατο ο ίδιος διαμήνυε ότι θα είναι αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ. 

Μάλιστα η αντιπρόεδρός του Καμάλα Χάρις, σε διαδικτυακή της συνάντηση με τους δωρητές και χορηγούς του Δημοκρατικού Κόμματος, τους ζήτησε να προσφέρουν τα χρήματα τους με βάση το γεγονός ότι ο υποψήφιος θα ήταν ο Τζο Μπάιντεν και εισέπραξε έντονη δυσαρέσκεια.

Και όμως, ο ίδιος εμφανίστηκε την επόμενη μέρα να αποσύρεται από την υποψηφιότητά του και να προσφέρει και στήριξη μάλιστα στην Καμάλα Χάρις, ως της νέας υποψήφιας των Δημοκρατικών.

Τι άλλαξε άραγε παρασκηνιακά; Γιατί όταν ένας πρόεδρος σαν τον Τζο Μπάιντεν έχει αποκαλυφθεί ότι πάσχει από σοβαρά διανοητικά και πνευματικά προβλήματα πολλά μπορεί να σκεφτεί και να υποθέσει κάποιος και να έχει και δίκιο.

Η ευθύνη για το γεγονός ότι ένας άνθρωπος με άνοια κυβέρνησε επί τέσσερα έτη την ισχυρότερη χώρα του πλανήτη βαραίνει εξολοκλήρου το Δημοκρατικό Κόμμα.

Όποιος ισχυριστεί το αντίθετο σημαίνει ότι είτε εθελοτυφλεί, είτε το κάνει επίτηδες.

Από τις προηγούμενες εκλογές του 2020 όλοι γνώριζαν τα προβλήματα του Τζο Μπάιντεν.

Και όμως, κάποιοι ήθελαν και το κατάφεραν να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, με ότι και αν συνεπάγεται αυτό το γεγονός.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι όταν ξεκίνησε τον πολιτικό του αγώνα ο Ντόναλντ Τραμπ, για να γίνει υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, δεχόμενος μάλιστα έναν απίστευτο πόλεμο από την αμερικανική Δικαιοσύνη, τον παρουσίαζαν ως μεγάλο αουτσάιντερ έναντι του Τζο Μπάιντεν.

Τελικά, Ο Τζο Μπάιντεν αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την υποψηφιότητά του, ο Ντόναλντ Τραμπ, κέρδισε το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών και ειδικά μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του θεωρείται πλέον το απόλυτο φαβορί για την επικράτηση στις εκλογές στις 5 Νοεμβρίου.

Οι Δημοκρατικοί θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι είναι υπεύθυνοι για την προεδρία Μπάιντεν, η οποία προκάλεσε οικονομική καταστροφή σε όλο τον πλανήτη και τον έχει οδηγήσει πολύ κοντά στα πρόθυρα ακόμα κι ενός πυρηνικού πολέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.