ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παρίσι: Οικογένεια έδωσε 1.200 ευρώ σε ταξί για να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ταξίδεψαν από το Μπορντό μέχρι το Παρίσι, με ταξί, λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Παρίσι: Οικογένεια έδωσε 1.200 ευρώ σε ταξί για να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Το πολλαπλό σαμποτάζ στους γαλλικούς σιδηροδρόμους δημιούργησε πολλά προβλήμα και σφοδρή ταλαιπωρία για πολύ κόσμο. Ειδικά για τα άτομα που ήθελαν να παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Μία όμως οικογένεια βρήκε την λύση. Έδωσε 1.200 ευρώ σε ταξί για να τους μεταφέρει από το Μπορντό στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα ο Κόλινς Ονιεούκου από το Λάγος της Νιγηρίας πλήρωσε 1.200 ευρώ σε ταξί για μια απόσταση 600 χλμ, προκειμένου να μεταβεί ο ίδιος και η τετραμελής οικογένειά του στο Παρίσι, καθώς το δρομολόγιο με τρένο ακυρώθηκε σήμερα (26/7) το πρωί.

Ο 49χρονος είπε στο BBC ότι η σύζυγός του και τα δύο τους κορίτσια ηλικίας 12 και 15 ετών περίμεναν και σχεδίαζαν να παρευρεθούν στην τελετή έναρξης εδώ και τρία χρόνια – και με έξι ώρες οδήγησης ελπίζουν να φτάσουν εγκαίρως στη γαλλική πρωτεύουσα.

«Αρχικά τα μέλη του προσωπικού (σ.σ. στο σταθμό του Μπορντό) δεν ήξεραν τι είχε συμβεί και δεν μπορούσαν να μας πουν πότε θα επέστρεφαν τα τρένα», είπε ο Ονιεούκου.

«Ήταν μια χαοτική κατάσταση. Προσπαθούσαμε να πάρουμε απαντήσεις αλλά κανείς δεν φαινόταν να ξέρει τι συνέβαινε. Στη συνέχεια διαβάσαμε από τις ειδήσεις ότι υπάρχει κάποιο είδος προβλήματος στους σιδηροδρόμους».

«Το σιδηδρομικό μας δρομολόγιο ακυρώθηκε, όλα τα σιδηροδρομικά δρομολογία προς το Παρίσι ακυρώθηκαν και το προσωπικό δεν ήξερε πότε θα λειτουργούσε ξανά η γραμμή», συνέχισε.

«Νοικιάσαμε ταξί, πληρώνοντας πολλά χρήματα, αλλά τα παιδιά μου θέλουν να δουν την τελετή έναρξης, οπότε αναγκάστηκα να το κάνω», είπε.

«Τα κορίτσια μου ήταν ενθουσιασμένα για την τελετή και την περιμέναμε τόσο καιρό με ανυπομονησία, οπότε ήταν μεγάλη απογοήτευση σήμερα το πρωί».

Συνεπώς, «δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς», είπε ο πατέρας των κοριτσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες ώρες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, ένα πολλαπλό σαμποτάζ στο γαλλικό σιδηροδρομικό δίκτυο παρέλυσε το δίκτυο της τρένων υψηλής ταχύτητας (TGV), με τουλάχιστον 800.000 επιβάτες να εκτιμάται ότι θα επηρεαστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.