ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παρίσι: Βίασαν ομαδικά τουρίστρια και μετά την παρηγόρησαν όταν αυτή ζητούσε βοήθεια (βίντεο)

Λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Παρίσι: Βίασαν ομαδικά τουρίστρια και μετά την παρηγόρησαν όταν αυτή ζητούσε βοήθεια (βίντεο)

Σοκ και αηδία προκαλούν τα πλάνα που δείχνουν έναν από τους βιαστές της 25χρονης τουρίστριας, από την Αυστραλία, να την πλησιάζει για να την παρηγορήσει όταν αυτή μπήκε σε ένα μαγαζί για να ζητήσει βοήθεια.

Η 25χρονη γυναίκα αναζήτησε καταφύγιο στο λιβανέζικο εστιατόριο, αφού δέχτηκε βίαιη επίθεση γύρω στις 5 το πρωί από μια ομάδα πέντε ανδρών στη βόρεια περιοχή Pigalle, λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αφού αναζήτησε ασφάλεια στο κατάστημα κεμπάπ Dounia που βρίσκεται στη Boulevard de Clinchy, η γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με έναν από τους άνδρες που της επιτέθηκαν.

Το πλάνα απο κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνουν το τρομοκρατημένο θύμα να σκύβει στη γωνία του εστιατορίου και να εκλιπαρεί τους ιδιοκτήτες για βοήθεια, καθώς το προσωπικό και οι πελάτες προσπαθούν να παρηγορήσουν την εμφανώς ταλαιπωρημένη γυναίκα.

Αλλά σε μια συγκλονιστική εξέλιξη, ο φερόμενος ως βιαστής μπαίνει στο κατάστημα και πλησιάζει τη γυναίκα, προτού τη χαϊδέψει στον ώμο και παραγγείλει βιαστικά φαγητό.

Η γυναίκα λέει σε ένα θαμώνα ότι ήταν μέλος της ομάδας που της επιτέθηκε λίγο πριν, και στη συνέχεια φαίνεται να αντιμετωπίζει τον υποτιθέμενο βιαστή, καθώς το προσωπικό σπεύδει να του επιτεθεί, με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραπεί σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των βιαστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.