ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πέθανε ο ηθοποιός Μπέντζι Γκρέγκορι – Γνωστός σε όλους μας από την σειρά «Alf» (βίντεο)

Παιδικός ήρωας της δεκαετίας του 1980

Πέθανε ο ηθοποιός Μπέντζι Γκρέγκορι – Γνωστός σε όλους μας από την σειρά «Alf» (βίντεο)

«Έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 46 ετών ο πρωταγωνιστής της σειράς «Alf» Μπέντζι Γκρέγκορι από θερμοπληξία μέσα στο αμάξι του.

Ο ηθοποιός στη δεκαετία του ’80 έγινε γνωστός ως το αγόρι-πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Alf», μαζί με τον ομώνυμο εξωγήινο από τον πλανήτη Μέλμακ.

Ο Benji Gregory βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, μαζί με τον σκύλο του Hans, σε πάρκινγκ τράπεζας, στην Αριζόνα, στις 13 Ιουνίου πιθανότατα από θερμοπληξία.

Ο Benji Gregory ξεκίνησε την «καριέρα» του από την ηλικία των 13 μηνών, παίζοντας σε μία διαφήμιση, ενώ εμφανίστηκε σε διάφορες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές πριν πάρει τον ρόλο που τον σημάδεψε: αυτόν του Brian Tanner στη σειρά 101 επεισοδίων Alf.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα επόμενα χρόνια μετά το τέλος του Alf, ο Gregory εργάστηκε σε διάφορα άλλα projects, όμως το 1993 εγκατέλειψε το Χόλιγουντ λόγω κόπωσης και αργότερα κατετάγη στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, από το οποίο ωστόσο αποστρατεύτηκε μόλις δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή του για λόγους υγείας, καθώς έπασχε από κατάθλιψη και διπολική διαταραχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.