ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πλοίο που μετέφερε χιλιάδες λίτρα ντίζελ ναυάγησε στη Γροιλανδία

Όσοι επέβαιναν στο πλοίο το εγκατέλειψαν εγκαίρως και είναι ασφαλείς

Πλοίο που μετέφερε χιλιάδες λίτρα ντίζελ ναυάγησε στη Γροιλανδία

Οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ένα πλοίο που μετέφερε έως και 20.000 λίτρα ντίζελ ναυάγησε στη Γροιλανδία και οι πυροσβέστες προσπαθούν να περιορίσουν τη διαρροή καυσίμων. 

«Χθες τη νύχτα, γύρω στη 1.45, ένα πλοίο προσέκρουσε σε ύφαλο κοντά στο Νανορτάλικ και άρχισε να παίρνει νερό» σύμφωνα με την ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών. Το πλοίο, μήκους περίπου 30 μέτρων, βυθίστηκε γύρω στις 7 το πρωί.

Οι τοπικές αρχές εκτιμούν ότι το πλοίο, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, μετέφερε στις δεξαμενές του 15.000-20.000 λίτρα ντίζελ και άλλα 1.000 λίτρα βενζίνης.

Προς το παρόν είναι αδύνατον να εξακριβωθεί το εύρος της πιθανής καταστροφής στο περιβάλλον. Οι αρχές ανέφεραν ότι έχουν τοποθετήσει ένα πλωτό φράγμα σε ακτίνα 50 μέτρων γύρω από τη ζώνη του ναυαγίου.

Οι πυροσβέστες επιχειρούν να αντλήσουν τα καύσιμα και να περιορίσουν τη διαρροή, ώστε να μην υπάρξει ρύπανση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι επέβαιναν στο πλοίο το εγκατέλειψαν εγκαίρως και είναι ασφαλείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.