ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πώς «στήθηκε» μέσω του CNN η αποπομπή Μπάιντεν και πως επιχειρείται τώρα να φανεί νικήτρια η Κ.Χάρις

Η επιτυχία της Καμάλα είναι ότι δείχνει να έχει φέρει το «παιχνίδι στα ίσα» σε αντίθεση με τον Μπάιντεν

Πώς «στήθηκε» μέσω του CNN η αποπομπή Μπάιντεν και πως επιχειρείται τώρα να φανεί νικήτρια η Κ.Χάρις

Μέσω του CNN «στήθηκε» το καλοκαίρι η αποπομπή του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν και πάλι μέσω του ίδιου αμερικάνικου ειδησεογραφικού δικτύου επιχειρείται να παρουσιαστεί η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις ως η επόμενη νικήτρια των αμερικανικών εκλογών.

Σε ό,τι αφορά τον Τζο Μπάιντεν, στο κόμμα των Δημοκρατικών είχαν κατανοήσει ότι η ήττα, με αυτόν ως υποψήφιο ήταν βέβαιη, καθώς ήταν πλέον εμφανές σε όλους στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο ότι η διανοητική και πνευματική του κατάσταση ήταν άθλιες και σίγουρα τον καθιστούσαν ακατάλληλο για να κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Το 67% το οποίο εμφανίζονταν στις δημοσκοπήσεις μετά το debate του προέδρου Τζο Μπάιντεν με τον Ν.Tραμπ, να θεωρεί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν ο μεγάλος χαμένος, ήταν στο πλαίσιο του σχεδιασμού των Δημοκρατικών για να τον ξεφορτωθούν.

Βέβαια και αυτή η δημοσκόπηση ήταν «στημένη» γιατί πρακτικά πάνω από το 90% των τηλεθεατών είδαν τον Τζο Μπάιντεν να χάνει κατά κράτος εκείνη την ημέρα.

Αν καταγράφονταν κάτι τέτοιο όμως θα δημιουργούσε μη αναστρέψιμες καταστάσεις για τους Δημοκρατικούς και έτσι έπρεπε να διατηρηθεί μία «λογική» διαφορά.

Με το ίδιο ακριβώς σύστημα συνεχίζει τώρα το CNN σε ό,τι αφορά την αντιπρόεδρο Κ.Χάρις, την οποία αναφέρει σε δημοσκόπηση του ότι ήταν η νικήτρια του debate με τον Ν.Τραμπ.

Όπως αναφέρει το 63% των τηλεθεατών πιστεύει ότι κέρδισε στην τηλεμαχία.

Παρά το γεγονός ότι στην ίδια δημοσκόπηση ο Τραμπ εμφανίζεται καταλληλότερος για το χειρισμό της οικονομίας με μία διαφορά της τάξεως των 20 μονάδων!

Είναι χαρακτηριστικό του τι έχει στηθεί από το γεγονός ότι από τους πέντε ειδικούς που ζήτησε το Politico να σχολιάσουν το debate και οι πέντε είναι αναλυτές των Δημοκρατικών!

Αυτά σε ό,τι αφορά την Ευρώπη γιατί στις ΗΠΑ επικρατεί διαφορετικό κλίμα το οποίο είναι σαφώς ψυχραιμότερο και ακόμα και οι πιο εχθρικοί αναλυτές έναντι του Τραμπ, θεωρούν πως πρόκειται για μία αμφίρροπη σύγκρουση.

Η Καμάλα Χάρις σίγουρα δεν είναι Μπάιντεν καθώς πρόκειται για μία νέα γυναίκα με πνευματική και νοητική διαύγεια και σίγουρα με δυναμικό χαρακτήρα.

Έχει καταφέρει να γυρίσει το «παιχνίδι» και πλέον οι πιθανότητες νίκης είναι 50-50.

Εκμεταλλεύτηκε έξυπνα και το γεγονός ότι αυτή πλέον εμφανίζεται ως νεότερη σε ηλικία σε σχέση με το N.Tραμπ κάτι που παίζει ρόλο τουλάχιστον στις επιλογές των μικρότερων σε ηλικία ψηφοφόρων.

Πολλά θα εξαρτηθούν με το αν θα υπάρξει ειρήνευση στην Μέση Ανατολή γιατί τα πλήγματα του Ισραήλ κατά Παλαιστινίων στην Γάζα έχουν απομακρύνει πολλούς αριστερούς ψηφοφόρους των Δημοκρατικών.

Όπως και να έχει η εκλογική αναμέτρηση θα κριθεί και πάλι στις λεγόμενες Πολιτείες-«κλειδιά» και όχι στο ποιος υποψήφιος θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

Το αμερικανικό εκλογικό σύστημα είναι περίπλοκο και αν κάποιος δεν το γνωρίζει καλά μπορεί να καταλήξει σε λαθεμένες προβλέψεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εκλέκτορες μετράνε περισσότερο ακόμα και από τους ίδιους τους ψηφοφόρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.