ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Ξεκίνησε τις περικοπές από το βασιλικό μισθολόγιο – Αφαίρεσε την αδερφή της Καμίλα

Αποφάσισε να δει τα οικονομικά του Δουκάτου και να επανεξετάσει τα έξοδα

Πρίγκιπας Γουίλιαμ:  Ξεκίνησε τις περικοπές από το βασιλικό μισθολόγιο – Αφαίρεσε την αδερφή της Καμίλα

Η απόφαση του πρίγκιπα Γουίλιαμ δεν έχει να κάνει με την δουλειά της ούτε αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα μαζί της ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες γιατί έβγαλε εκτός του βασιλικού μισθολογίου την αδερφή της βασίλισσας Καμίλα, Άναμπελ Έλιοτ (Annabel Elliot).

Η 75χρονη Άναμπελ Έλιοτ βρίσκονταν στη λίστα με τη βασιλική μισθοδοσία τις τελευταίες δύο δεκαετίες με τον μισθό της να είναι αρκετά υψηλός. Το 2005, ο βασιλιάς Κάρολος την είχε προσλάβει για να επιβλέπει τις εξοχικές κατοικίες του Δουκάτου, να ασχολείται με τη συντήρηση των γραφείων και να φροντίζει για το φυτώριο των κτημάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Telegraph, η απόφαση του πρίγκιπα Γουίλιαμ δεν έχει να κάνει με την δουλειά της ούτε αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα μαζί της, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρεται, η 75χρονη έμεινε για πρώτη φορά απλήρωτη, μετά από 20 χρόνια που παρείχε τις υπηρεσίες της στο παλάτι και τη βασιλική οικογένεια.

Ο ειδικός σε θέματα βασιλικών θεμάτων Richard Fitzwilliams δήλωσε ότι ήταν «απολύτως λογικό» να δουλεύει για το Δουκάτο και ότι αυτό «θεωρείται επιτυχημένο».

Δήλωσε στη MailOnline: «Έκανε εξαιρετικά σημαντικό έργο ως επικεφαλής σχεδιάστρια, δουλεύοντας εκτενώς στους εσωτερικούς χώρους και στην ανανέωση των ακινήτων εποχής στο κτήμα».

Ο Fitzwilliams περιέγραψε την κ. Έλιοτ ως «ιδιαίτερα σεβαστό πρόσωπο», αλλά πρόσθεσε:

«Είναι φυσικό ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, τώρα που κληρονόμησε το Δουκάτο, να θέλει να βάλει τη δική του σφραγίδα».

Προς το παρόν, οι πληροφορίες δεν αναφέρουν, αν ο βασιλιάς Κάρολος αντέδρασε με αυτή την αλλαγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.