![Δημοσιογράφος CBS: «Ο Χίτλερ εργαλειοποίησε την ελευθερία λόγου για να σκοτώσει τους Εβραίους»!](https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2025/02/16/botd-brennan-380x220.jpg)
Ρούχα αξίας 150.000 δολαρίων χάθηκαν από το ξενοδοχείο Beverly Hills, στο Λος Άντζελες.
Τα ρούχα, ανήκουν σε μια πλούσια διαζευγμένη, καθώς το ιδιωτικό τζετ που έστειλε ο μεγιστάνας πρώην της, ήταν πολύ… μικρό για τη μεταφορά τους.
Η Kimberly Moffat Jones παρέδωσε τα πολυτελή ρούχα και αξεσουάρ για ασφαλή φύλαξη, αφού το αεροπλάνο που έστειλε ο μεγιστάνας της εμπορίας αυτοκινήτων Fletcher Jones Jr δεν ήταν σε θέση να τα φιλοξενήσει.
Η 53χρονη Jones, λέει ότι το προσωπικό προσφέρθηκε να κρατήσει προσωρινά τα αντικείμενά της στο τέλος μιας παραμονής τεσσάρων εβδομάδων στο ξενοδοχείο των 2.000 δολαρίων τη βραδιά στην Καλιφόρνια το 2022.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, ένα κασμιρένιο πουλόβερ Bruno Cucinelli αξίας 4.500 δολαρίων, ένα φούτερ Givenchy αξίας 400 δολαρίων, μια κουβέρτα Chanel αξίας 1.500 δολαρίων και ένα μπουφάν Filson αξίας 600 δολαρίων ήταν ανάμεσα στα δεκάδες ολοκαίνουργια αντικείμενα που η Jones είχε συγκεντρώσει στο πλαίσιο μιας σπατάλης ύψους 400.000 δολαρίων.
Ωστόσο, όταν επέστρεψε για να παραλάβει τα αντικείμενά της πέντε ημέρες αργότερα, της επέστρεψαν μόνο 17 από τα συνολικά 47 είδη που αναφέρονταν στη λίστα, σύμφωνα με τη μήνυση.
«Τα υπόλοιπα πολύτιμα ρούχα, με εκτιμώμενη αξία αντικατάστασης τουλάχιστον 150.000 δολ., λείπουν και παραμένουν αγνοούμενα, πιθανότατα κλαπέντα ή καταστραμμένα,» αναφέρει η μήνυση.
Της ειπώθηκε ότι το ξενοδοχείο μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο μόνο για έως 1.000 δολ. από την περιουσία της, λόγω «ενός παλιού και σπάνια εφαρμοζόμενου νόμου της Καλιφόρνια» όπως αναφέρεται στη μήνυση.
Η Jones ζητά αποζημιώσεις και τόκους, που θα αποφασιστούν μέσω δίκης με ενόρκους.
Η Jones ισχυρίζεται ότι της είπαν πως τα ρούχα της θα αποθηκεύονταν «σε μια ασφαλή ντουλάπα», στην οποία μόνο ο διευθυντής είχε το κλειδί.
Υπέβαλε αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα του Beverly Hills, το οποίο κατέγραψε ότι «30 είδη πολυτελείας κλάπηκαν».
«Δεν είχα καμία ανησυχία για την ασφάλεια των ρούχων μου», δήλωσε η Jones στην κατάθεσή της.
Η περιουσία του πρώην συζύγου της και το ακριβό διαζύγιο
Η Jones παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία αυτοκινήτων Fletcher Jones, του οποίου η εκτιμώμενη περιουσία φτάνει τα 625 εκατομμύρια δολάρια, το 1998. Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά και χώρισε το 2012.
Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό, η Jones εξασφάλισε μια σημαντική οικονομική συμφωνία, η οποία προβλέπει ότι ο πρώην σύζυγός της της καταβάλλει 3 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για διατροφή και υποστήριξη των παιδιών, σύμφωνα με το OC Weekly.
Η Jones είχε ζητήσει 1,1 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα κατά τη διάρκεια του διαζυγίου, ώστε να διατηρήσει το πολυτελές επίπεδο ζωής στο οποίο είχε συνηθίσει.
Όταν ήταν παντρεμένο το ζευγάρι, ζούσε σε μια πολυτελή έπαυλη στο Newport Beach, αξίας 27 εκατομμυρίων δολαρίων, με πλήρες προσωπικό να τη συντηρεί.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.