ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Πρωτοφανές ξέσπασμα από μοντέλο του OnlyFans – Έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες σε εστιατόριο στις ΗΠΑ (βίντεο)

Συγκέντρωσε πάνω από 4,3 εκατομμύρια προβολές

Πρωτοφανές ξέσπασμα από μοντέλο του OnlyFans – Έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες σε εστιατόριο στις ΗΠΑ (βίντεο)

Τον «γύρο» του διαδικτύου έκανε πριν μερικές ημέρες ένα βίντεο από το Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ με μια γυναίκα να σκίζει με μανία ελληνικές σημαίες που ήταν κρεμασμένες σε ένα ελληνικό εστιατόριο της περιοχής Μοντκλέρ.

Η 23χρονη νόμιζε ότι ήταν σημαίες του Ισραήλ και δεν δίστασε να ουρλιάξει διάφορα περί «γενοκτονίας» μπροστά στους απορημένους υπαλλήλους του καταστήματος Efi’s Gyro.

Οι αρχές του Νιού Τζέρσεϊ πέρασαν τώρα χειροπέδες στην 23χρονη γυναίκα για το συμβάν που έγινε τον περασμένο Μάρτιο. Μπορεί το βίντεο να αναρτήθηκε από την ίδια στις 15 Οκτωβρίου, αλλά στην πραγματικότητα η επίθεσή της στο συγκεκριμένο ελληνικό εστιατόριο έγινε στις 11 Μαρτίου.

Λίγο πριν τις 18:00 εκείνης της ημέρας οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του εστιατορίου καθώς ο ιδιοκτήτης τους ενημέρωσε ότι μια γυναίκα, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως η 23χρονη Άμπερ Μάθιους, είχε ξηλώσει τον διακοσμητικό φωτισμό και τις ελληνικές σημαίες από την τέντα της επιχείρησης, ανέφερε η αστυνομία του Μοντκλέρ.

@ambamelia

#fyp #viral

♬ original sound – Ambzz

Η Μάθιους, που παρουσιάζεται στα social media ως μοντέλο του OnlyFans, φώναζε στους εργαζόμενους του εστιατορίου, ρωτώντας τους αν γνώριζαν ότι «γίνεται γενοκτονία» και ότι «σκοτώνουν παιδιά».

Παράλληλα τους ρωτούσε αν είναι περήφανοι για την κληρονομιά τους, ανέφερε η αστυνομία για το περιστατικό. Όταν στη συνέχεια της επισημάνθηκε ότι οι σημαίες που έσκισε ήταν ελληνικές, η Μάθιους είπε: «Ω, νόμιζα ότι ήταν το Ισραήλ, λάθος μου».

Η Μάθιους είχε βρεθεί στο κατάστημα περίπου μια εβδομάδα νωρίτερα από το συγκεκριμένο περιστατικό που έγινε viral, και μοίραζε φυλλάδια υπέρ της Παλαιστίνης.

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, αναρτήθηκε ένα βίντεο στο TikTok από την ίδια, το οποίο απεικόνιζε όλο το περιστατικό. Με αυτό το πρόσθετο στοιχείο, οι ντετέκτιβ του Μοντκλέρ κατάφεραν να αναγνωρίσουν και να συλλάβουν τη Μάθιους.

Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προκατάληψη και εκφοβισμό και αναμένεται να δικαστεί τον Δεκέμβριο. Το βίντεο της Μάθιους, 10 ημέρες μετά την ανάρτησή του, έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.