
Η Δανία φαίνεται πως είναι μία από τις χώρες που θέλει να δώσει συνέχεια στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο, καθώς σύμφωνα με τη σημερινή (07/12) ανάρτηση του προέδρου της Ουκρανίας , Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Χ, η Κοπεγχάγη θα αποστείλει δεύτερη παρτίδα από F-16 στο Κίεβο.
Ο Ουκρανός πρόεδρος μάλιστα δεν έλειψε να ευχαριστήσει…τους Δανούς που τον εξοπλίζουν με τα προαναφερθέντα μαχητικά αεροσκάφη.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι:
The second batch of F-16s from Denmark has arrived in Ukraine. This is an example of leadership in defending lives that sets Denmark apart.
The aircraft from the first batch, provided by the Danish people, are already intercepting Russian missiles, saving our people’s lives and…
— Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) December 7, 2024
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.