Η Στόρμι Ντάνιελς στο πρώτο επεισόδιο του podcast «Everything I Know About Me» της Daily Mail, επιχείρησε να παρουσιάσει υποτιθέμενες λεπτομέρειες για το με «μοναδική εμφάνιση» μόριο του Ν.Τραμπ για να πείσει την αμερικανική κοινωνία ότι όντως είχε κάποτε, κάπου το… 2006, ερωτική συνεύρεση με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο.

To συγκεκριμένο podcast εξερευνά τις ζωές μερικών από των πιο διάσημων ανθρώπων που πλανήτη μέσα από δικές τους «εξομολογήσεις».

Το πρώτο άτομο που συμμετέχει από τις ΗΠΑ είναι η διάσημη πρώην ηθοποιός ερωτικών ταινιών, λίγες εβδομάδες αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε καταδικάστηκε από έναν δικαστή, χρηματοδότη των Δημοκρατικών και του οποίου η κόρη εργάστηκε ως σύμβουλος του Δημοκρατικού Κόμμτος.

Υποτίθεται λοιπόν ότι κρίθηκε ένοχος για παραποίηση αρχείων σε σχέση με χρήματα που της δόθηκαν για να εξαγοράσουν τη σιωπή της για τις σεξουαλικές τους σχέσεις.

Σύμφωνα με την ίδια, επειδή δέχτηκε αντιδράσεις από υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ πήρε μία αλλοπρόσαλλη απόφαση να προχωρήσει σε υποτιθέμενες αποκαλύψεις για το μόριο του Τραμπ, προκειμένου να την πιστέψει ο κόσμος.

Ο 77χρονος σήμερα μεγιστάνας, που διεκδικεί μία ακόμη θητεία στον προεδρικό θώκο στις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, έχει αρνηθεί επανειλημμένα ότι έκανε σεξ με την Ντάνιελς στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου πριν από 18 χρόνια.

Έτσι λοιπόν η πρώην ηθοποιός ερωτικών ταινιών προχώρησε σε μία υποτιθέμενη περιγραφή του μορίου πρωί αμερικανού προέδρου χαρακτηρίζοντας τον ως «ασυνήθιστο και αποκρουστικό πέος».

«Ήταν ο μόνος τρόπος να αποδείξω ότι το είχα δει», λέει στο podcast.

Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών επιμένει ότι όσα γράφει (μεταξύ άλλων και για το… μόριο του Τραμπ) είναι αλήθεια, και ότι το 2011 την είχε προσεγγίσει ένας άγνωστος σε ένα πάρκινγκ, προειδοποιώντας την ότι δεν έπρεπε να μοιραστεί την ιστορία της.

«Έχει ένα τεράστιο κεφαλι σαν μανιτάρι. Ήμουν εκεί ξαπλωμένη, ενοχλημένη που με γαμ….σε ένας τύπος με τρίχες εφηβαίου σαν το Γέτι των Ιμαλαΐων και ένα πέος σαν τον χαρακτήρα του Μανιταριού από το Μάριο Καρτ» γράφει στα απομνημονεύματά της η 45χρονη, προσθέτοντας ότι η συνεύρεση με τον μεγιστάνα «ήταν ίσως ότι πιο απογοητευτικό που είχε κάνει στη ζωή της».

Εντάξει το μίσος των Δημοκρατικών για τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θεωρούν πως αν τον διαβάλουν καθημερινά θα μπορέσουν να τον κάνουν να χάσει τις εκλογές. Ακόμα και χρησιμοποιώντας άσχημες εκφράσεις για την ανατομία του.