O Ντόναλντ Τραμπ επελαύνει στις προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών σύμφωνα με τις οποίες θα κερδίσει τις εκλογές στις 5 Νοεμβρίου και θα είναι ξανά πρόεδρος των ΗΠΑ.

">

Σύμφωνα με την Polymarket, ο Τραμπ προηγείται της Χάρις με ποσοστό 60,4% στις προβλέψεις για το ποιος θα είναι ο νικητής στις 5 Νοεμβρίου.

Ο μέσος όρος όλων των στοιχηματικών εταιρειών είναι και πάλι υπέρ του καθώς προηγείται με ποσοστό 58,5%!

Οι στοιχηματικές εταιρείες δεν θέλουν να χάνουν χρήματα και γι’ αυτό έχουν εντελώς διαφορετικά κριτήρια από τις δημοσκοπήσεις που βγάζουν αποτελέσματα αναλόγως με το ΜΜΕ που τις χειρίζεται.

Όμως και οι δημοσκοπήσεις όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών έχουν ξεκινήσει σημαντικές «διορθώσεις» με τον Τραμπ να προηγείται σε όλες τις Πολιτείες-κλειδιά και να κυριαρχεί έναντι της Χάρις σε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά (σε αυτά που δίνουν τις νίκες σε εκλογές).

Μάλιστα σύμφωνα με την πρόβλεψη του realclearpolling.com, είναι πολύ πιθανό στις εκλογές ο Τραμπ να κερδίσει 312 εκλέκτορες!

Να σημειωθεί επίσης ότι έχει δημιουργηθεί «ρεύμα» υπέρ του πρώην Αμερικανού προέδρου με τα ποσοστά του να αυξάνονται σε αντίθεση με τις Χάρις τα οποία μειώνονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν οι απόπειρες δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ αλλά και οι πολύ άσχημες επιδόσεις της Χάρις σχεδόν σε όλες τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις ακόμα και σε αυτές που ήταν προστατευμένη.