ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σαγκάη: Πεζοπόρος επιβίωσε μετά από τρομακτική πτώση – Δείτε βίντεο 

Η πτώση του Y.Meng σταμάτησε απότομα όταν συγκρούστηκε με ένα δέντρο

Σαγκάη: Πεζοπόρος επιβίωσε μετά από τρομακτική πτώση – Δείτε βίντεο 

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει την τρομακτική πτώση που είχε ένας πεζοπόρος. 

Ο Yang Meng, 42 ετών, έκανε πεζοπορία στα βουνά Fanzengjian στην επαρχία Anhui, περίπου 450 χιλιόμετρα δυτικά της Σαγκάης, όταν γλίστρησε. Ο Meng χρησιμοποιούσε μια φορητή κάμερα 360 μοιρών για να καταγράψει την περιπέτειά του όταν συνέβη το απροσδόκητο.

«Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να σηκωθώ καθόλου και γλιστρούσα όλο και πιο γρήγορα», δήλωσε ο Meng στο CNN, αναπολώντας την οδυνηρή στιγμή.

Το βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral στο Douyin (η κινεζική έκδοση του TikTok), δείχνει τον Meng να κατρακυλά ανεξέλεγκτα στον γκρεμό. Το δραματικό βίντεο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 445.000 κοινοποιήσεις.

@itvnews

Hiker Yang Meng captured the moment he skid down a mountain in China on his 360-degree camera. He was not badly injured in the fall but sustained some bruising on his left leg after hitting a tree #itvnews #hiking #china

♬ original sound – itvnews – itvnews

Η πτώση του Meng σταμάτησε απότομα όταν συγκρούστηκε με ένα δέντρο, γλιτώνοντάς τον από μια πιο καταστροφική έκβαση.

«Όταν χτύπησα στο δέντρο, ένιωσα σαν να έπεσε ένας βαρύς βράχος», αφηγήθηκε ο Meng, που ακόμα δεν είχε πιστέψει ότι επέζησε. Παραδόξως, παρά τη σοκαριστική βουτιά, ο Meng έφυγε από το περιστατικό με μόνο μικροτραυματισμούς, όπως μώλωπες στο πόδι του και μικρά κοψίματα στο χέρι και το μηρό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.