
Η πρώην πρόεδρος της Γεωργίας, Σαλόμε Ζουραμπισβίλι, δέχθηκε επίθεση με αυγά στο αεροδρόμιο της Τιφλίδας κατά την επιστροφή της από τη διάσκεψη του Μονάχου.
«Παίρνεις χρήματα από τη USAID και λειτουργείς σαν πράκτορας του Σόρος» ακούγεται να της λένε οι εξαγριωμένοι πολίτες.
Δείτε το βίντεο:
‼️🇬🇪 EU puppet and former president of Georgia who committed treason was egged after returning from the Munich conference.
USAID gone, the NGOs who ran her protests have also abandoned her. pic.twitter.com/kwAvlfwuNM
— Spetsnaℤ 007 🇷🇺 (@Alex_Oloyede2) February 18, 2025
Την ίδια ώρα με Ψήφισμά του, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ενώ υπάρχει περαιτέρω επιδείνωση της πολιτικής κατάστασης στη Γεωργία εξακολουθεί να αναγνωρίζει την Σαλόμε Ζουραμπισβίλι ως… νόμιμη Πρόεδρο της Γεωργίας και εκπρόσωπο του λαού της Γεωργίας!
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.