ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σάλος με σχολιαστή του ESPN που μετέδωσε κατά λάθος live στο Instagram τη σεξουαλική συνεύρεσή του με γυναίκα (βίντεο)

Το ροζ live στο Instagram διήρκησε για περίπου ένα λεπτό με τον Σαρπ να ομολογεί ότι πάτησε κατά λάθος το κουμπί για να ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση

Σάλος με σχολιαστή του ESPN που μετέδωσε κατά λάθος live στο Instagram τη σεξουαλική συνεύρεσή του με γυναίκα (βίντεο)

Σάλο προκάλεσε σχολιαστής του ESPN όταν, όπως παραδέχθηκε αφού αρχικά υποστήριξε πως έπεσε θύμα χάκερ, μετέδωσε live στο Instagram τη σεξουαλική του συνεύρεση με γυναίκα.

Στο βίντεο ακούγεται ο Σάνον Σαρπ να βογκάει όπως το ίδιο κάνει και η άγνωστη για την ώρα σύντροφός του.

Το ροζ live στο Instagram διήρκησε για περίπου ένα λεπτό με τον Σαρπ να ομολογεί ότι πάτησε κατά λάθος το κουμπί για να ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση.

Ο Σαρπ εξήγησε, επίσης, ότι δεν ήταν ο ίδιος που σταμάτησε το live αλλά κάποιο μέλος της ομάδας του.

«Νιώθω ντροπή. Το κοινό μου περιμένει από εμένα να είμαι επαγγελματίας ακόμα και πίσω από κλειστές πόρτες. Νιώθω απογοητευμένος από τον εαυτό μου, όχι, όμως, για την πράξη» δήλωσε ο Σαρπ ο οποίος εξομολογήθηκε ότι έβαλε τα κλάμματα όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το σάλο, πάντως, ο Σαρπ ανακοίνωσε ότι στο μέλλον θα αφήνει το κινητό του τηλέφωνο στο αυτοκίνητο κάθε φορά που θα βρίσκεται σε πιο προσωπικές στιγμές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.