ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σε ρινγκ μετατράπηκε γήπεδο ποδοσφαίρου σε αγώνα γυναικών με αφορμή μια κόκκινη κάρτα (βίντεο)

Παίκτρια έδωσε γροθιά σε αντίπαλο και την έριξε στο έδαφος

Σε ρινγκ μετατράπηκε γήπεδο ποδοσφαίρου σε αγώνα γυναικών με αφορμή μια κόκκινη κάρτα (βίντεο)

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου σε φιλική αναμέτρηση του Κονγκό με το Μαρόκο.

Συγκεκριμένα, στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης το Κονγκό έμεινε με 10 παίκτριες αφού ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα και αυτή που την είδε εκνευρίστηκε τόσο πολύ από το σπρώξιμο μιας αντιπάλου ώστε να της ρίξει γροθιά και να την ξαπλώσει στον αγωνιστικό χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια εικόνα που έγινε viral στα social media αφού αυτό που συνέβη δεν είναι και ό,τι πιο σύνηθες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.