ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σίδνεϋ: Άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι στην πρώην σύντροφό του

Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του εστιατορίου

Σίδνεϋ: Άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι στην πρώην σύντροφό του

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν σκληρές εικόνες που δείχνουν μια γυναίκα να πέφτει θύμα επίθεσης από τον πρώην της σε κατάστημα Mcdonald’s στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Η γυναίκα προσπάθησε να απωθήσει τον δράστη και να τρέξει εντός του εστιατορίου, όταν εκείνος την κυνήγησε κρατώντας στα χέρια του ένα μαχαίρι 20 εκατοστών.

Την ώρα που η γυναίκα προσπαθούσε να αμυνθεί, εκείνος την πέταξε στο πάτωμα, τραυματίζοντάς την στο χέρι καθώς εκείνη προσπαθούσε να αρπάξει το μαχαίρι του.

Η γυναίκα είχε τραύματα σε αρκετά σημεία του σώματός της όπως το κεφάλι, τον λαιμό, το χέρι και τα πόδια, συμπεριλαμβανομένου του τραβήγματος μερικών από τα μαλλιά της.

Παρoύσες όπως βλέπουμε στο βίντεο παρακάτω, ήταν τρεις κοπέλες που εργάζονταν εκεί και έβλεπαν σοκαρισμένες να εκτυλίσσεται το περιστατικό μπροστά στα μάτια τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πλάνα γνωστοποιήθηκαν μετά την άδεια του θύματος κατά την τέλεση της δίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.