ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Σιβηρία: 46χρονος Ρώσος εντοπίστηκε στην Θάλασσα του Οχότσκ μετά από 67 μέρες!

Εντοπίστηκε πάνω σε ένα καταμαράν

Σιβηρία: 46χρονος Ρώσος εντοπίστηκε στην Θάλασσα του Οχότσκ μετά από 67 μέρες!

Στη διάσωση ενός 46χρονου άνδρα προχώρησαν οι ρωσικές αρχές, αφού παρέμεινε σε ένα καταμαράν στην Θάλασσα του Οχότσκ στη Σιβηρία, για τουλάχιστον 67 μέρες.

Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο διασωθείς Ρώσος είχε πάει μαζί με τον αδερφό του και τον 15χρονο ανιψιό του στη θάλασσα του Οχότσκ η οποία χωρίζει την ανατολική Σιβηρία και τη χερσόνησο Καμτσάτκα με ένα καταμαράν από τις 9 Αυγούστου!

Το βίντεο της διάσωσης που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους Ρώσους εισαγγελείς, δείχνει έναν άνδρα με γένια και πορτοκαλί σωσίβιο να επιπλέει σε ένα μικρό σκάφος τύπου καταμαράν με μια κόκκινη σημαία υψωμένη σε έναν στύλο, καθώς τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης τον πλησίαζαν.

«Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, χάθηκε η επαφή μαζί τους, η τοποθεσία τους παρέμεινε άγνωστη.

Στις 14 Οκτωβρίου, γύρω στις 22:00 το καταμαράν εντοπίστηκε από ένα αλιευτικό σκάφος να περνά στη Θάλασσα του Οχότσκ κοντά στον οικισμό Ust-Khayryuzovo στην περιοχή Καμτσάτκα» δήλωσε η εκπρόσωπος της εισαγγελίας μεταφορών της Άπω Ανατολής της Ρωσίας, Έλενα Κρασνογιάροβα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχές θα συνεχίσουν περαιτέρω τις έρευνές του για να εξετάσουν όλα τα πιθανά σενάρια, ενώ ο Πιτσουγκίν θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη στην πόλη Μαγκαντάν, στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας.

Δείτε το βίντεο της διάσωσης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.