ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σκηνές «χάους» στη Βρετανία: Άγριος καυγάς στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για βιαιοπραγία και τέθηκαν υπό κράτηση μετά από ιατρική περίθαλψη

Σκηνές «χάους» στη Βρετανία: Άγριος καυγάς στη μέση του δρόμου (βίντεο)

«Χαοτικές» είναι οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Μπράντφορντ της Αγγλίας στις αρχές της εβδομάδας. Δεν είναι σαφές το τι προκάλεσε τον καυγά.

Τρομακτικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που κακοποιοί με όπλα μάχονται στο δρόμο, στο Μπράντφορντ της Αγγλίας ενώ ένας αναίσθητος άντρας βρίσκεται στο έδαφος.

Μεγάλες ομάδες ανδρών εθεάθησαν να παλεύουν και να γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλον μέρα μεσημέρι στην οδό Tickhill, στο Μπράντφορντ την Κυριακή (05/03), ενώ οι παρευρισκόμενοι φώναζαν «παρακαλώ» και «σταματήστε».

Τρεις άνδρες, ηλικίας 20 έως 23 ετών, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για βιαιοπραγία και τέθηκαν υπό κράτηση μετά από ιατρική περίθαλψη. Η αστυνομία δήλωσε ότι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση εν αναμονή περαιτέρω ερευνών, ενώ ο τρίτος αφέθηκε ελεύθερος υπό έρευνα.

Τα πλάνα, που μοιράστηκαν στο Twitter, φαίνεται να έχουν καταγραφεί μέσα από ένα αυτοκίνητο, καθώς η κυκλοφορία σταμάτησε λίγο πριν από τις 8 το πρωί της Κυριακής (05/03), καθώς ξέσπασε χάος.

Δείτε το βίντεο:

Οι ομάδες φαίνονται να χρησιμοποιούν αυτοσχέδια όπλα για να χτυπήσουν η μία την άλλη. Ένας άνδρας επιτέθηκε στους αντιπάλους του με ένα αντικείμενο που έμοιαζε με σακούλα σκουπιδιών.

Οι παρευρισκόμενοι έβγαζαν τρομαγμένες κραυγές, καθώς συνεχιζόταν ο καυγάς. Κάποιοι φαίνεται ότι προσπάθησαν να διαφύγουν από την περιοχή καθώς περισσότεροι άνδρες συμμετείχαν στον καβγά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.