«Χαοτικές» είναι οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Μπράντφορντ της Αγγλίας στις αρχές της εβδομάδας. Δεν είναι σαφές το τι προκάλεσε τον καυγά.

Τρομακτικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που κακοποιοί με όπλα μάχονται στο δρόμο, στο Μπράντφορντ της Αγγλίας ενώ ένας αναίσθητος άντρας βρίσκεται στο έδαφος.

Μεγάλες ομάδες ανδρών εθεάθησαν να παλεύουν και να γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλον μέρα μεσημέρι στην οδό Tickhill, στο Μπράντφορντ την Κυριακή (05/03), ενώ οι παρευρισκόμενοι φώναζαν «παρακαλώ» και «σταματήστε».

Τρεις άνδρες, ηλικίας 20 έως 23 ετών, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για βιαιοπραγία και τέθηκαν υπό κράτηση μετά από ιατρική περίθαλψη. Η αστυνομία δήλωσε ότι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση εν αναμονή περαιτέρω ερευνών, ενώ ο τρίτος αφέθηκε ελεύθερος υπό έρευνα.

Τα πλάνα, που μοιράστηκαν στο Twitter, φαίνεται να έχουν καταγραφεί μέσα από ένα αυτοκίνητο, καθώς η κυκλοφορία σταμάτησε λίγο πριν από τις 8 το πρωί της Κυριακής (05/03), καθώς ξέσπασε χάος.

Δείτε το βίντεο:

Οι ομάδες φαίνονται να χρησιμοποιούν αυτοσχέδια όπλα για να χτυπήσουν η μία την άλλη. Ένας άνδρας επιτέθηκε στους αντιπάλους του με ένα αντικείμενο που έμοιαζε με σακούλα σκουπιδιών.

Οι παρευρισκόμενοι έβγαζαν τρομαγμένες κραυγές, καθώς συνεχιζόταν ο καυγάς. Κάποιοι φαίνεται ότι προσπάθησαν να διαφύγουν από την περιοχή καθώς περισσότεροι άνδρες συμμετείχαν στον καβγά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV