ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σκοτώθηκε φοιτήτρια στην Ίμπιζα – Έπεσε από μπαλκόνι σε ξενοδοχείο

Η τοπική αστυνομία αντιμετωπίζει το θάνατό της ως ατύχημα

Σκοτώθηκε φοιτήτρια στην Ίμπιζα – Έπεσε από μπαλκόνι σε ξενοδοχείο

Μία 19χρονη φοιτήτρια από τη Σκωτία έχασε τη ζωή της στην Ίμπιζα καθώς έπεσε από μπαλκόνι στο ξενοδοχείο που διέμενε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, η Έμμα Ράμσεϊ βρέθηκε στο κενό από τον έκτο όροφο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 20 Αυγούστου, με το δυστύχημα να σημειώνεται σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στο θέρετρο San Antonio, στα βορειοδυτικά του ισπανικού νησιού.

Η τοπική αστυνομία αντιμετωπίζει το θάνατό της ως ατύχημα, ωστόσο διεξάγονται έρευνες πίσω από τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Strathclyde, όπου σπούδαζε νομική, είχε δημοσιεύσει εικόνες που την έδειχναν να απολαμβάνει τις διακοπές της με φίλους τις ώρες αμέσως πριν από τον θάνατό της.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μητέρα της, Μπάρμπαρα, την περιέγραψε ως «την καλύτερη φίλη μου σε ολόκληρο τον κόσμο».

Έγραψε: «Θα μου λείψεις περισσότερο από όσο θα μπορούσαν ποτέ να εκφράσουν τα λόγια. Αναπαύσου εν ειρήνη γλυκό μου αγγελούδι και κοιμήσου καλά η μαμά σε αγαπάει τόσο πολύ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται, ότι η Έμμα είναι η δεύτερη Βρετανίδα που πεθαίνει μετά από πτώση από ξενοδοχείο μέσα σε τέσσερις ημέρες, καθώς πληροφορίες του ίδιου ειδησεογραφικού μέσου αναφέρουν ότι το περασμένο Σάββατο, ένας 28χρονος άνδρας έπεσε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Μαγιόρκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.