ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σμύρνη: 3 νεκροί από δασική πυρκαγιά – Αδιευκρίνιστο πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά

Συνεχίζονται οι προσπάθειες προκειμένου να τεθούν υπό έλεγχο οι φλόγες στη δασική περιοχή του Αλατσατί

Σμύρνη: 3 νεκροί από δασική πυρκαγιά – Αδιευκρίνιστο πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά

Δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα καθώς και 16 πυροσβεστικά οχήματα έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή όπου οι κάτοικοι  απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους.

Συναγερμός στη Σμύρνη έπειτα από δασική πυρκαγιά που ξέσπασε σε μια τουριστική ζώνη στην επαρχία. Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Το πρακτορείο Anadolu μετέδωσε ότι τρία πτώματα βρέθηκαν στη ζώνη όπου μαίνεται η φωτιά, σε απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της πόλης της Σμύρνης.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες προκειμένου να τεθούν υπό έλεγχο οι φλόγες στη δασική περιοχή του Αλατσατί.

Παραμένει αδιευκρίνιστο πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη, τέσσερα ελικόπτερα και 16 πυροσβεστικά οχήματα έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, οι κάτοικοι της οποίας απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους.

Η Τουρκία, όπου η θερμοκρασία φτάνει ή και ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της ημέρας σε πολλές επαρχίες εδώ και έναν μήνα, τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζει αλλεπάλληλες πυρκαγιές, οι περισσότερες εκ των οποίων γρήγορα τίθενται υπό έλεγχο.

Στα τέλη Ιουνίου, 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν από μια πυρκαγιά που ξέσπασε τη νύχτα στη νοτιοανατολική Τουρκία, πιθανότατα λόγω κακής συντήρησης του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.