ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν στην θέση του Αυγενάκη ήταν π.χ. ο Κασιδιάρης, θα είχε επέμβει η Εισαγγελία του ΑΠ, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος και ο ΟΗΕ!

Σοκαριστικές εικόνες στο Pride του Σαν Φρανσίσκο: Έκαναν στοματικό έρωτα και… ουρούσαν ο ένας πάνω στον άλλον (βίντεο)

Τα στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στο «Χ» προκαλούν σοκ

Σοκαριστικές εικόνες στο Pride του Σαν Φρανσίσκο: Έκαναν στοματικό έρωτα και… ουρούσαν ο ένας πάνω στον άλλον (βίντεο)

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από τα όσα εκτυλίχθηκαν στο Pride του Σαν Φρανσίσκο, καθώς μεταξύ άλλων έκαναν στοματικό έρωτα ενώ… ουρούσαν και ο ένας πάνω στον άλλον! 

Συγκεκριμένα, ένας παρευρισκόμενος ξάπλωσε σε μια φουσκωτή πισίνα σε μια καθορισμένη περιοχή που ονομάζεται «Ζώνη Φετίχ» και άφησε μια γυναίκα να κατουρήσει πάνω του.

Ένας άλλος άνδρας που φορούσε μόνο ένα κολάρο σκύλου και ένα μικρό πανί γύρω από τα γεννητικά του όργανα, στεκόταν στην πισίνα και χειροκροτούσε, όπως δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε η δημοσιογράφος Savanah Hernandez στο Twitter.

Η «Ζώνη Φετίχ» ορίστηκε ως ζώνη 18+, αλλά οι υπεύθυνοι της παρέλασης φέρεται να μην έλεγχαν τις ταυτότητες, σύμφωνα με τον Hernandez.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.